Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel ve AK Parti Bismil İlçe Başkanı Mehmet Kızılkaya 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla Bismil Haber Gazetesini ziyaret ederek, gazetemizin kurucusu Musa Çelebi ile bir süre sohbet ederek Bismil hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesini ilke edinmiş̧ tarafsız ve özgür basının, şeffaf ve gelişmiş̧ devletlerin önemli güçlerinden biri olduğunun vurgulandığı ziyarette, Bismil’de ki basın mensuplarının dürüst, tarafsız, şeffaf bir yayıncılık yaparak, örnek basın mensupları oldukları değerlendirildi.

Gazeteciler halkımıza hizmet etmek gibi önemli bir görevlerini olduğunu vurgulayan Başkan Yüksel, “Toplumların gelişmesi ve güçlenmesi için medyanın da güçlü olması gerekmektedir. Gazeteciler, günün her saatinde haber peşinde koşmakta, zor şartlarda bile halkımıza hizmet etmek gibi önemli bir kamu görevini yerine getirmekte ve mesleği uğruna kendi sosyal ve özel yaşamlarını bile hiçe saymaktadırlar.

Açıklamasının devamında, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmayan ve çalışan tüm gazetecilerin bu önemli gününü kutlayan Başkan Yüksel,  “Bizleri her şeyden haberdar eden, zorluklarla mücadele ederek, haber almamızı sağlayan,  onurlu bir mesleği icra eden tüm kardeşlerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” diye belirtti.

İlçe Başkanı Kızılkaya ise; “Kamuoyunun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması noktasında doğru, tarafsız ve ilkeli haber anlayışını benimsemiş, her türlü zorluk ve olumsuzluğa rağmen yoğun emek vererek çalışmalarını yürüten basınımızın kıymetli temsilcilerinin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Yüksel ve Ak Parti İlçe Başkanı Kızılkaya’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Bismil Haber kurucusu Musa Çelebi: ”Basın mensupları için önemli bir günde bizleri yalnız bırakmayan Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Hep birlikte ilçemizi daha güzel günlere taşımanın gayretindeyiz.” diye konuştu.

63.jpeg

Editör: Haber Merkezi