Etkinliğe katılan Başkan Türkmen’in yanı sıra , Ak Parti Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur,  Bismil Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Akyol, Başkan Türkmen’in eşi Pınar Türkmen ve Tepe Mahalle muhtarı Abdulkadir Sümer ve Tepe halkı katıldı. 

“Etkinlikte Çocuklar Yaz Tatillerini Dolu Dolu Yaşıyorlar”
Bismil Belediyesi tarafından düzenlenen “Köyümde Şenlik Var” etkinliği ile eğlence, çocukların ayağına gidiyor. Tepe Şehit Mehmet Sait Çelik İlkokulu'nda toplanan minikler sahne şovları ve şişme oyun parkurları ile doyasıya eğlendi. Aynı zamanda etkinlikte çocuklar için pamuk şeker ve patlamış mısır gibi atıştırmalıklar da ikram edildi. Çocuklar yaz tatilini dolu dolu geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Etkinlikte Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Hamza Türkmen’de çocukları yalnız bırakmadı.

“Çocuklarımızın Eğlendiğini görmek her şeye değer” 
Etkinlikte çocukları yalnız bırakmayan Başkan Türkmen, şöyle konuştu:
Okul bahçemizde, çocuklarımızın eğlenmesi için böyle güzel bir şenlik organize ettik. Bizim çocuklarımıza her şey feda olsun. Çocuklarımızın eğlendiğini görmek her şeye değer.  Bu yazı çocuklarımızla çok güzel geçireceğiz. Şenliklerimiz ile çok güzel bir yaz tatili çocuklarımızı bekliyor” dedi. 

ADEM Kursiyerlerine de yakından ilgilendi
Etkinlikten önce Tepe mahallesini ziyaret eden Başkan Türkmen, burada Tepe SODES tekstil kursunu ziyaret ederek kursiyerler ile bir sürü sohbet edip sorunlarını dinledi.  Eşi Pınar Türkmen  ve beraberindekilerle birlikte Tepe ADEM’i de ziyaret eden Başkan Türkmen, burada kuaför eğitimi ve tekvando kursu kız sınıflarını ziyaret ederek kız kursiyerlere çalışmalarında başarılar diledi.  Kız çocukları tekvando hareketlerini de izleyen Başka Türkmen, minik tekvandoculu kızları tebrik etti.

“Yarınlarımızın teminatı, çocuklarımızdır”
Başkan Türkmen, Tepe 4-6 yaş arası Kur ‘an Kursuda ziyaret ederek Kur’anı Kerim eğitimi alan çocuklarla yakından ilgilendi. 
Ziyaretlerinde çocuklara çeşitli hediyeler takdim ederek yüzlerini güldüren Başkan Türkmen, “4-6 yaş arası Kur ‘an Kursularımız yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın milli ve manevi eğitimle yetişmesinde önemli bir misyonu yerine getirmektedir. Çocuklarımızın bu heyecanı bizi çok mutlu ediyor, gelecek için umutlandırıyor.”dedi.

Daha sonra Tepe sorunları yerinde incelemek için mahalle arasınıda gezen  Türkmen” Burada Belediyenin yapacağı çalışmalar hakkında vatandaşlarımızla istişare etti. 

Kaymakam Türkmen, En kısa zamanda Tepe halkının istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı hızlandıracağız” ifadelerini kullandı. 

Türkmen’den Tepeli Kadınlara Özel İlgi 
Başarılı bir eğitimci olan Pınar Türkmen ise Tepeli kadınların sorunlarını konuşmak için Kadın taziye evinde bayanlarla bir araya geldi. Bayanların sorunları birinci ağızdan dinleyen Kaymakam eşi Pınar Türkmen, Bismil'de kadınlar için yapılan çalışmalara değindi. Kadınların özel sorunları dinledi. Tepeli kadınlar Pınar Türkmen’e özel ilgi gösterdiler. 

Her mahalle ziyaretlerinde olduğu gibi Tepe mahalle ziyaretinde de vatandaşların daveti üzerine evleri ziyaret eden Başkan Türkmen, ev ziyaretinde yaşlı bayanla özel ilgilendi. 

Etkinliğe katılan çocuklar ise hep bir ağızdan “Burada çok eğledik. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Başkan Türkmen’in Tepe Mahallesinde yapılan ziyaretine oldukça memnun kalan Tepe halkı ise Başkan Türkmen’in ilgi ve alakasından dolayı teşekkürlerini sundular.

Editör: Haber Merkezi