En son ki Mülki İdari Amirleri kararnamesi ile Mardin Ömerli Kaymakamı iken,Bismil ilçesine atanan Kaymakam Hamza Türkmen İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş’u makamında kabul ederek Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) işbirliği ile düzenlenen vekaletle kurban organizasyonuna kurban bağışında bulundu.
Kaymakam Türkmen, TDV Bismil Şube başkanı Ahmet Durmuş’u makamında kabul etti. Vekaletle kurban organizasyonu hakkında bilgi alan ilçe Kaymakam Hamza Türkmen, kurban bağışı yaptı.
Geçen yıl da kurbanını TDV'ye bağışladığını belirten Kaymakam Türkmen, "Devletin ve vatandaşların güven duyduğu kurumlardan olan Türkiye Diyanet Vakfı'nın kurban organizasyonunda ve diğer alanlardaki başarılı çalışmalarını takdirle karşılıyorum,imkanı olan vatandaşlarımızı kurban bağışı yapmaya davet ediyorum dedi. İlçe Müftümüz Ahmet DURMUŞ ise ilçemizde yeni göreve başlayan saygıdeğer kaymakamımızın ayağının tozu ile bizleri makamında kabul ederek Diyanet vakfımıza kurban bağışında bulunması bizleri onure etmiştir.Rabbim kaymakamızın kurbanını Hz.İbrahimden kabul ettiği gibi kabul etsin diyerek işlerinde kolaylıklar diledi.

Editör: Haber Merkezi