10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutladı.

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla Bismil Haber Gazetesini ziyaret ederek, gazetemiz kurucusu Musa Çelebi ile gazete çalışanlarıyla bir süre sohbet ederek Bismil hakkında görüş alışverişinde bulundu.

   Gazetemizi ziyaret eden Türkmen “Yerel basınımız her koşulda ve her şartta sorumluluk duygusu içinde toplumun haber alma özgürlüğü adına gecelerini gündüzlerine katmak suretiyle emeklerini ortaya koyarak başarı ile görev yapmaktadırlar. Gazetecilik mesleği, özellikle çok büyük fedakârlık isteyen ve zor şartlarda yapılan bir meslektir. Kamuoyunu bilgilendirmek için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde vatandaşları gelişen olaylar hakkında aydınlatmak için büyük bir özveri ile çalışırken, önemli bir kamu görevini de icra etmektedirler. 

    Bu duygu ve düşüncelerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutlarım” dedi.
Kaymakam Türkmen’in ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Bismil Haber kurucusu Musa Çelebi: ”Basın mensupları için önemli bir günde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz dedi.

 

Editör: Haber Merkezi