8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, meydan parkında sanat atölyelerini ziyaret edip stant açan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günüü kutladı, onlara çiçek verdi.
Programa Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, Bismil Cumhuriyet Başsavcısı Meriç Dede, Akparti İlçe Başkanı Veysel Yağmur, Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Akyol ve kurum amirleri katıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçede kamu kurum ve kuruluşlarında görevli bayanlar ile esnaf bayanlara bu anlamlı günün anısına çiçek takdim eden Kaymakam Türkmen, “Bayanların açtığı sanat atölyelerini ziyaret edip el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı stantlar açan çok değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladım. Tüm kadınlarımız bizim için çok değerli. Belediye olarak kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yaparak sosyal kültürel sanatsal faaliyetlerin içinde yer almalarını sağlıyor ev ekonomilerine katkı sağlamaları için çalışmalarına destek veriyoruz. Ben bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyorum dedi.

27-003.jpg

02-274.jpg04-152.jpg

Kadınlarımız başımızın tacıdır

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde bayanlara çiçek dağıtan Bismil Cumhuriyet Başsavcısı Meriç Dede " Bugün Dünya Kadınlar Günü bizde hayatımıza emekleriyle anlam katan kadınlarımızı bu özel günlerinde unutmadığımızı göstermek adına kendilerini ziyaret edip çiçeklerini takdim ederek kadınlar gününü kutladık. Yüce dinimizde kadınlara çok büyük önem vermiştir. Peygamber Efendimiz cennet annelerin ayağı altında buyurmuştur. 
Öyle ki büyük önder Mustafa Kemal Atatürk Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın demiştir. Başta şehit ve gazilerimizin anne ve eşleri olmak üzere sevgi dolu yürekleri ve fedakârlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren, insanlığın umudunu yeşerten annelerimiz, kardeşlerimiz, eşlerimiz, kıymetli varlıklarımız kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum" diye konuştu.

01-174.jpg
30-029.jpg053-001.jpg

Editör: Haber Merkezi