Korona virüs salgın hastalığı ve ilçedeki son gelişmeleri değerlendirmek ve Mahalle sorunları görüşmek üzere Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan v. Hamza Türkmen, muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda muhtarları bilgilendiren Kaymakam Türkmen, talep ve sorunlarını dinledi.

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan v. Hamza Türkmen, mahalle muhtarlarından mahallelerin tüm sorunlarını kendilerine iletmelerini istedi. İletilen sorun ve taleplerin kurulacak inceleme heyeti tarafından değerlendirildikten sonra bütçe imkanları doğrultusunda yatırım programına alınacağını belirten Kaymakam Türkmen, muhtarların talepleri ile mahallenin ihtiyaçlarının aynı olması gerektiği konusunda muhtarları uyardı.

Toplantıda, kamu hizmetlerinin vatandaşlara daha hızlı ve sağlıklı ulaştırılması için muhtarların Kaymakamlık ile yakın işbirliği içerisinde olması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda Kaymakam Türkmen, halkımıza daha iyi hizmet verebilmek, vatandaşın talep ve sorunların değerlendirilmesi amacıyla, zaman zaman muhtarlar ve idareciler ile bir araya geldiklerini belirterek; “Bu anlamda muhtarların, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sıkıntılarının tespitinde önemli rolleri vardır. Bu rollerden biri de gençlerimizle yakın ilgi içerisinde olup onlara sahip çıkmaktır. Dedi.

Covid-19 tedbirleri içerisinde yapılan toplantıda söz alan İlçe Sağlık Müd. Dr.Abdulkerim Okan Kum sosyal mesafe ve maske önemine değindikten sonra filyasyon ve izolasyon konusunda yaptığı sunum ile muhtarları bilgilendirdikten sonra toplantı sona erdi.

2-188.jpg3-184.jpg5-082.jpg4-126.jpg

Editör: Haber Merkezi