Belediye meclis üyeleri ile birlikte Aşağıhoruzlu, Korukçu ve Kooperatif mahallelerinde incelemelerde bulunan Kaymakam Gülenç, Aslan ve Kahraman Ailelerinin taziyelerine giderek başsağlığı diledi.
Aşağıhoruzlu Mahallesinde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet eden Kaymakam Gülenç, ”Özellikle kırsal mahallelerin çokluğundan dolayı gerek hizmet gerekse ziyaret konusunda yetişmek için olağan üstü gayret gösteriyoruz. Elimizde ki imkanlar doğrultusunda tüm mahallelerimize hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bugün Aşağıhoruzlu,Korukçu ve kooperatif mahallemizi ziyaret ederek Belediye çalışmalarımızı yerinde inceledik. Devam etmekte olan çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız dedi.
Aslan ailesinin taziyesinde konuşan Kaymakam Gülenç, Kooperatif mezrasındaki yarım kalan taziye evi için Belediye olarak yardım edeceğin müjdesini verdi. 
Aslan ailesinin taziyesinde konuşan Kaymakam Gülenç, fırsat buldukça mahallelerimizi ziyaret ettiği, insanların gerek acılı gerekse sevinçli günlerinde yanlarında olmaya çalıştığını söyledi.
Gülenç, vefat eden Aslan ve Kahraman ailelerine Cenab-ı Hak’tan rahmet dileyerek, yakınlarına da sabır temenisinde bulundu.

02-088.jpg

 

Editör: Haber Merkezi