Taziye evi inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Gülenç, yetkililerden bilgi aldı.
Yapılacak olan Taziye Evi’nin Üçtepe mahallesine hayırlı olmasını temenni eden Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç; “ Üçtepe mahallemizde Taziye Evi İnşaatı çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Ben bu vesile ile mahallemize yapılacak olan Taziye Evimizin şimdiden Üçtepe mahalle sakinlerine hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Gülenç “Sokaklarımızı daha modern bir görünüme kavuşacak”

Daha sonra Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kilit parke taşı döşeme çalışmalarının sürdüğü Üçtepe Mahallesinde incelemeler yaptı.

Üçtepe Mahallesinde süren çalışmaları yerinde inceleyen Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç, Fen İşleri ekiplerinden bilgiler aldı. Bismil İlçesi’ni yaşanabilir bir yer haline getirmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Gülenç, “Sokaklarımızı daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Yapılan çalışmalardan vatandaşlarımızın son derece memnun olması, bizleri de mutlu ediyor” açıklamasında bulundu.

Kırsala da Parke Döşenecek

Önümüzdeki günlerde tamamlanacak olan çalışmanın yanı sıra Fen İşleri ekipleri kırsalda ilk etapta toplam 25 mahallelerinde de kilit parke taşı döşeme çalışmaları başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç, “Bismil Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde vatandaşlarımızdan gelen her türlü talebi değerlendirerek, çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz. Bismil’i, Bismil’de yaşayan vatandaşlarla birlikte yönetmek için bu yola çıktık. Bu nedenle vatandaşlarımızdan gelen her türlü talebi ve öneriyi önemsiyoruz. Yapacağımız hizmetlerde her zaman vatandaşlarımızın görüşlerine başvuracağız, onların taleplerini değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Ailelere Verilen Sebze Tarlasına Ziyaret

Daha sonra Şehit ailesine verilen Türkmenhaci sebze tarlasını yerinde inceleyen Başkan Gülenç, “ Tarla tahsis edilen ailelere, yer temininin yanı sıra, tarımda kullanılacak araç gereç yardımında da bulunduk. Daha önce bu işi yapıp ancak parası olmayan ve tarlada çalışacak bilecek iş gücü olan ailelere tüm hizmet kısmı onlara ait olup kalan masrafları Belediyemiz tarafından karşılandığını söyledi. Bu günde Ailelerimiz domates, biber, patlıcan ve diğer sebze fidelerini yeşerdiğini gördük. Şimdiden Ailelerimize hayırlı uğurlu ve bereketli bir hasat olmasını dilerim, şeklinde konuştu.

2-089.jpg3-092.jpg4-063.jpg6-028.jpg

Editör: Haber Merkezi