Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, Yapılan çalışmalar neticesinde İlçemizde Bismil Fen Lisesi ve İmam Hatip Fen Lisesinin açılmasında emeği geçen Başta Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Mehdi Eker ile Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Bismil'de  açılan Fen Liseleri ile beraber bölgenin eğitim üssü olacağını vurgulayan  Gülenç, bu anlamda gerekli tüm altyapı çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade etti. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker ve Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonrası ilçede Fen Lisesinin önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında hizmete gireceğini müjdeleyen Başkan Gülenç, “Eğitim alanında yürüttüğümüz çalışmalar Fen Lisesi ile birlikte daha da geniş yelpazede ivme kazanacaktır.” dedi.
Başkan Gülenç, müjdeli haberi açıklarken, “Bismil ilçemiz her alanda olduğu gibi eğitimde de Bölgenin yıldızı olacaktır. Bismil’in ekonomik, sosyal, kültürel ve eğitim yönünden gelişimi için dün olduğu gibi bu gün ve yarın da her türlü emeği ve mesaiyi harcamaya hazırız.” dedi.


Bölgemizin Gelişmesine Katkı Sağlayacak
Başkan Gülenç” İlçemizde açılan Fen Liseleri ile beraber çocuklarımız iyi şartlarda eğitim alacaklar ve bölgemizin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Başta Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Mehdi Eker ve Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz olmak üzere emeği geçen tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyor, bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi