Başkan Gülenç, Şehit Ali Türk’ün Ambar Mahallesi'nde yaşayan annesini ve Türkmenhacı Mahallesinde yaşayan Şehit İbrahim Akdemir’in annesini ziyaret etti. Şehit annelerinin elini öpüp, Anneler Günü'nü kutlayan Başkan Gülenç Şehit Annelerine bir buket çiçek verdi. Tüm şehitleri rahmetle ve şükranla andıklarını belirten Başkan Gülenç, " Her türlü övgünün, saygının ve fedakarlığın üzerinde olan şehit aileleriyle büyük onur duyduğunu söyledi.

Başkan Gülenç "Vatan için canını verenlerin ulaştığı şehitlik mertebesinin en yüksek makam. Şehit annelerinin acılarını aynı duygularla ile ortak olup, her zaman yanlarında olacağımızın bilinmesini isterim, dedi."
Memnuniyetini dile getiren şehit anneleri ise Belediye Başkanı Turgay Gülenç’e “Büyük bir vefa gösterdiniz, var olun, Allah yokluğunuzu göstermesin” diyerek ziyaret sırasında duygulu anlar yaşandı.
Başkan Gülenç, gerçekleştirdiği ziyaret sırasında öncelikli olarak şehit ailelerin sıkıntılarını, dilek ve şikâyetlerini dinleyip şehit anneleri ile sohbet etti.

Anneler günü ziyaretine Başkan Gülenç, Bismil Garnizon Komutanı Binbaşı Hasan Karaşeyho ve Meclis üyeleri katıldı. Bismil Belediyesi, Şehit Annelerine yapılan ziyaretlerin dışında anneler günü dolaysıyla Bismil Doğan düğün salonu tesislerinde de etkinlik yapmayı ihmal etmedi.

1-063.jpg

Editör: Haber Merkezi