TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta son 4 haftaya girilirken lider Amed Sportif Faaliyetler ile ikinci sıradaki Kastamonuspor yarın şampiyonluk için kıran kırana bir mücadele verecek.

GMG Kastamonuspor Kulübü Başkanı Cengiz Aygün dün, Amedspor için barış ve dostluk mesajı yayınlayarak taraftarı provokasyondan uzak durma çağrısı yapmıştı.

Benzer bir çağrı da 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Kastamonu Belediye Başkanı seçilen Hasan Baltacı’dan geldi.

"Amedspor sahada rakibimiz, ilimizde misafirimizdir"

X hesabından videolu paylaşım yapan Baltacı, yarın şampiyonluk yolunda önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, Kastamonu taraftarına şöyle seslendi:

“GMG Kastamonusporumuz yarın şamyiponluk yolunda önemli bir müsabakaya çıkacak. İlimiz Kastamonu’da oynanacak bu maçta Diyarbakır temsilcisi Amedspor’u ağırlayacağız. Kastamonu hamiyetli ve erdemli bir şehirdir. Misafirperverlik ile mayalanmıştır. Unutmayalım ki spor sevgidir, dostluktur, barıştır, kardeşliktir. O nedenle Diyarbakır temsilcisi Amedspor sahada rakibimiz, ilimizde misafirimizdir. Biz tüm değerlerimizle, tüm renklerimizle Türkiye’yiz. Ortak paydamız cumhuriyetimiz, birlikte atan yüreğimiz, barış ve huzur içerisinde yaşama arzumuz ve alçak gönüllülüğümüzdür.”

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’a karşı misafirperverliklerini en iyi şekilde gösterme çağrısında bulunan Baltacı, şu ifadeleri kullandı:

“Bizleri Diyarbakır’da en iyi şekilde ağırlayan Amedspor’a yarın Kastamonu stadyumunda, vakurluğunu, misafirperverliğini en iyi şekilde göstereceğinden, ancak sahada en üst mücadele edeceğinden hiç şüphemiz yok. GMG Kastamonuspor için sahaların en güzel tezahürünü yapacak, Kastamonu olarak misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayacak ve uğurlayacağız.”

Editör: Kamuran Turgay