Bismil eski otogar mevkiinde 40 dönüm alan üzerinde Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan “Kardeşlik Parkı’nda incelemelerde bulunan Başkan Yüksel ve Şehitkamil Park ve Bahçeler Müdürü Didem Gül, yapımı devam eden park alanını denetledi, birim amirlerinden bilgi aldı.

Başkan Yüksel “Biz bir gönül köprüsü kurduk”

İnceleme sırasında açıklama yapan Başkan Yüksel, parkın en kısa sürede halkın hizmetine sunulacağını söyledi. Parkın ilçe için önemine değinen Başkan Yüksel, “Biz bir gönül köprüsü kurduk. Parkımız bitince de çok güzel bir park olacak, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim etsin.” dedi.

Başkan Yüksel’den Başkan Fadıloğlu’na Teşekkür

Başkan Vekili Yüksel, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine ilçeye kazandırdığı park için teşekkür etti. Şehitkâmil – Bismil Kardeşliği ile ilçenin önemli bir hizmete kavuştuğunu kaydeden Başkan Yüksel, “Yılların ihmali sonucu birçok hizmete hasret kalan Bismil’i daha yaşanabilir bir ilçe konumuna getirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda Şehitkâmil Belediyesi ilçemize güzel bir park yapıyor. Bu alanda önemli bir ihtiyacı gideren Başkan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ediyorum. İnşallah daha nice güzel hizmet ve yatırımlarda bir arada olacak, bu iki güzel ilçenin kardeşlik bağlarının daha da güçlenmesi noktasında çaba sarf edeceğiz.” diye konuştu.

02-019.jpeg03-013.jpeg04-008.jpeg

Editör: Haber Merkezi