İlçe merkezinde kazı çalışmaları sonucunda çıkartılan toprak ve molozları Karaköprü mevkiindeki bataklık olan yerlere boşaltılarak çevre düzenlenmesi ve ağaçlama çalışması yapılıyor.

Karaköprü mevkiindeki mesire alanı çalışmaları tamamlandığında halkın nefes alıp günübirlik zaman geçireceği alanlar oluşacağını belirten Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel,” Faaliyete geçmesi ile beraber ilçeye nefes aldırtacak önemli projelerinden biri olan Karaköprü Mesire Alanı’nda çalışmalar devam ediyor ”dedi.

Vatandaşların yoğun olarak zaman geçirmesi düşünülerek hazırlanan projede kamelya, barbekü, gezi alanları, çay içme yerleri, meydan çeşmeleri mescit ve piknik mekânları gibi donatı ve alanların yer aldığı mesire alanın Bismil’in yeni cazibe merkezlerinden biri haline geleceğini ifade eden Başkan Yüksel, “İlçe merkezindeki kazı sonucunda çıkan toprak ve molozları bu alana boşaltarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah bu alana kazandıracağımız sosyal donatı ve alanlarla ilçemize çok güzel bir mesire alanı kazandıracağız.” dedi.

Editör: Haber Merkezi