Bismil ilçesinde 15 yıldır. Yerel gazete çıkarıyoruz. Gazetemiz ve gazete web sitesi, Basın Ahlak ilkelerine bağlı, 5187 Basın Kanununa uygun yasal olarak, 2005 yılında Cumhuriyet Savcılığına beyyaneme vererek gazete açtık.

SAHTE İSİMLE FACEBOOKTA SAYFA AÇAN BAZILARI BİZE İFTİRA ATIYOR.

Bazı sahte hesap ve sahte isimle, isimlerini saklayarak, sosyal medya da Facebook’ta sayfa açan bazı kişiler, gazetemize iftira ve asılsız istinatlarda bulunarak karalamaktadır. Biz örgüt olsun, dernek olsun ne olursa olsun yasal olmayan herhangi bir mecranın içinde olmayız. Basın faaliyetinde bulunduğumuzdan beri yasadığı hiçbir örgütün lehine haber yapmamışız. Gazetemize Asılsız iftira atanlara Karşı, devam edilmesi halinde suç duyurusunda bulunacağız.

Allahtan başka kimseden korkumuz yoktur. İftira atanlar kendi kinleriyle boğulsunlar. İftiracıları kaale ye almıyoruz.

 

BASIN AHLAK İLKELERE BAĞLIYIZ.

Gazetecilik mesleğinde kişisel yarar için ve kamu zararına kullanılmıyoruz.

Ahlaka aykırı ve müstehcen yayın yapmıyoruz.

Şeref ve haysiyetlere karşı haksız yayın yapmıyoruz. Kişi ve kurumlar aleyhinde iftirada bulunmuyoruz.

Ülkemizde ve İlçemizde tüm partilerin haberini yapıyoruz. Tüm düşüncelere saygı, halkımıza eşit mesafede, herhangi bir parti lehine veya aleyhine çalışmıyoruz. Yayın ilkemiz ilk kurulduğunda 15 yıl nasılsa şimdide aynıdır.

Gazetemiz, internet medyası ve sosyal medya ile Kamuoyunun bilgilendirilmesinde doğru ve güvenilir haber yapma, objektif olma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde yayın yapmaya devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygıyla arz ediyoruz.

Editör: Haber Merkezi