Merkez Bağlar İlçesi'nde balkondan halı, kilim silkeleyen kadınları takibe alıp, yalnız olduğunu belirterek girdikleri evlerinde boğazlarına bıçak dayayarak, cinsel tacizde bulunup, gasp yapan bir kişi bulunduğu ihbarı üzerine polis harekete geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri özellikle Kaynartepe ile Muradiye Mahallesi'nde kadınlara yönelik saldırılarda bulunduğunu belirlediği şüphelinin görgü tanıklarının ifadesine göre robot resmini çizdi. Kadınların robot resim üzerinden yaptığı teşhis üzerine, polis şüphelinin daha önce hırsızlık ve uyuşturucu ticareti yapmaktan kaydı bulunan Fatih N., olduğunu belirledi.

Polis, şüpheli Fatih N.'nin oturduğu adreste yaptığı aramada kendisini bulamadı. Polis aramalarını sürdürürken, şüpheli son olarak 11 Mart pazar günü saat 09.00 sıralarında Kaynartepe Mahallesi 263'ncü Sokak'taki bir apartmana girerek bir kapının zilini çaldı. Kapıyı açan kadının ağzını kapatan Fatih N., daha sonra kendisine karşı koyan kadını dövmeye başladı. Kadının çığlığı üzerine uyanan eşi kapıya gelerek saldırganla ile boğuşmaya başlayınca N., elindeki bıçakla çifti yaralayarak kaçtı.

İzini kaybettiren Fatih N. aynı gün saat 15.00 sıralarında Kaynartepe Mahallesi 245'inci Sokak'taki bir başka apartmandaki kapısı açık daireye girerek elinde bıçakla ev sahibi kadını taciz etmeye çalıştı. Fatih N. kendisine direnen kadını dövdüğü sırada eşinin gelmesi ile arbede çıktı. Bina dışına kadar süren arbede ardından çevrede bulunanlar ve polisler Fatih N.'yi yakaladı.

Şüphelinin daha önce de benzer saldırıları Bismil İlçesi'nde de yaptığı belirlendi. Polisteki soruşturmasının ardından adliyeye sevkedilen Fatih N. tutuklandı.

Editör: Haber Merkezi