KAÇMAZ, ESNAF ZİYARETLERİNİN ARDINDAN BİSMİL HABER GAZETESİ ZİYARET ETTİ.

İYİ Parti Diyarbakır 3. Sıra  Milletvekili adayı Handan Kaçmaz ve beraberindekilerle gazetemizi ziyaret ederek, Bismil’de sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra esnaf ve vatandaşlarla görüştüğünü belirtti.

İYİ Parti Diyarbakır 3. Sıra Milletvekili adayı Handan Kaçmaz, yaptığı açıklamada, Gerilim ve çatışmaya son vermek için siyasete katıldığını ifade ederek, Ben Bismil’de doğdum. Bismillin yerlilerindenim. İlk orta ve Lise öğrenimini Bismil’de bitirdim. Yüksek öğrenimimi Ankara Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünde mezun oldum. Babam Mehmet Kaçmaz Bismil Tapu müdürlüğünde memur emeklisidir. Bismil’e bir telefon bir nefes kadar yakın, sizden biri, içinizden biriyim. Dedi.

Kaçmaz, Ülkemizin sahip olduğu kaynakların gelecek nesillerin yararına aktarılmasını amaçlayan, sürdürülebilir kalkınma için programlar geliştirip, fırsatlar yaratan, sosyal sorumluluk projelerinde danışmanlık ve proje yöneticiliği yaptım. İnşallah bu seçim süreci boyunca bu tempomuzu götürüp arkadaşlarımızla, vatandaşlarımızla bir araya gelip Türkiye meselelerinde ilimiz ve Bismillimizin meselelerinde hemhal olacağız.’’ İfadelerini kullandı.

fef603be-fdc5-4641-aae0-e1b50d8088b8-(2).jpg

Editör: Haber Merkezi