Bismil ilçesine bağlı Yukarı Darlı köyü sakinlerinden Aziz Baran’ın 17 yaşındaki oğlu Şehmuz Baran’ın bir aydır kayıp olduğu belirtildi.
Oğlu Şehmuz Baran’ın 19 Şubat günü saat 14.00 sıralarında “işe gidiyorum” diyerek evden çıktığını belirten baba Aziz Baran, o günden bu yana çocuğundan bir daha haber alamadığını ve hayatından endişe ettiğini söyledi.
Oğlunun bir inşaata gece bekçiliği yaptığını belirten baba Aziz Baran, 19 Şubat günü akşam saatlerinde Şehmuz’un bir arkadaşının kendilerini arayarak işe gelmediğini ve telefona da cevap vermediğini söylemesiyle olaydan haberdar olduklarını söyledi.
Aziz Baran,  “Akşam geç saatlere kadar yaptığımız tüm aramalara rağmen Şehmuz’u bulamadık. Jandarmaya giderek oğlum için kayıp başvurusunda bulundum. Oğlum kayıp olduktan 6 gün sonra, bir tanıdığımız, Şehmuz’u Bismil’de gördüğünü ve kendisine ‘ne yapıyorsun diye sorduğumda; Şehmuz’un da ona: Bilmiyor musun? Ben inşaata bekçilik yapıyorum, diye cevap verdikten sonra gittiğini söylediğini bize anlattı. Ben de o günden bu yana hiçbir izine rastlamadım.” ifadelerini kullandı.
Oğlunun bir aydır kayıp olduğunu ve bir an önce bulunmasını istediğini belirten baba Aziz Baran, oğlunu gören ve yerini bilenlerin emniyeti aramalarını ya da kendisini 0538 493 9196 numaralı cep telefonundan aramalarını istedi.
Oğlunun kayıp olduğu günden buyana kendisi ve ailesinin huzurunun kalmadığını belirten baba Aziz Baran,  günlerdir gece gündüz demeden köy köy çocuğunu aradığını söyledi.
Baran, “Allah rızası için oğlumu bulan gören varsa insanlık namına haber versin.” çağrısında bulundu.
Editör: Haber Merkezi