Faaliyetler hakkında bilgi alan Genel Başkan Yardımcısı Rafet Gayretli, başarılı çalışmalarından dolayı Şube Başkanı Şerif Aras’a teşekkür etti.

Sohbette İlim Yayma Cemiyetinin yegane amacının insan odaklı Mücahid, mü’min ve Muvahhid  ( Asım’ın Nesli) yetiştirmek olduğunu  belirten İlim Yayma Cemiyetinin Teşkilattan sorumlu genel Başkan Yardımcısı Rafet Gayretli “İlim Yayma Cemiyeti olarak özellikle imam hatip liseleri bu liselerde yetişen genç nesiller en önemli hassasiyetimiz olduğu icin onlara her daim öncü olduğumuzu vurguladık. Bu okullar cemiyetimiz ve ülkemiz için önem arz etmektedir. Buradaki genç kardeşlerimiz ülkesini seven ve ülkesine hizmet etmekte yarışacak hassasiyette yetiştirilmekteler.  Küresel güçlerin bütün şer oyunlarını yaptığı hamleleri bozan, dünya liderliğinde kendisinden ve ülkesinden (Türkiye) söz ettiren, dünya devletlerin gözünde KUDÜS Davasında SELAHADDİN dünya siyasetinde ABDULHAMİDHAN olarak görülen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Erdoğan da İmam Hatip Lisesinde bu şuurla yetişmişti. Bu nedenle insan ve iman odaklı yetişmede İmam Hatip Liseleri çok önem arz etmekteler. İmam hatiplerin kalitesini ve başarısını artırmak, geleceğimizi en iyi ve en güçlü şekilde inşa etmek zorunda olduğumuzun bilinciyle hareket etmeliyiz. Geleceğimizin teminatı olan bu gençler en güzel ifadeyle Mili görüş lideri Sayın Necmeddin Erbakan hocamızın ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'nin her platformda söyledikleri gibi "şuurlu ve dindar" bir gençlik olarak yetiştirilmektir. Geleceğimizin ve ülkemizin emin ellerde olduğunu bu gençlerle göreceğimiz gibi ülke olarak millet olarak da hep birlikte ayakta dimdik duracağız, ifadelerini kullandı.

Ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Rafet Gayretli  “Milli Eğitim Bakanlığımızın onayıyla açılan Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesinin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu okulumuzun her yönüyle örnek bir okul olabilmesi için her türlü desteği vermeye hazırız. Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi açılışında ciddi gayret gösteren İlim Yayma Cemiyeti Bismil Şube Başkanımız Şerif Aras’a teşekkürlerimi sunarım ”  diyerek ilçeden ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi