Vali Mustafa Toprak, törende, Beytüşşebap ilçesinde şehit olan 10 askerin şahadetlerinden dolayı büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını kaydederek, ailelere ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı diledi.

Devletin vatandaşını koruması, huzur, güven, birlik ve beraberlik içerisinde sonsuza dek yaşayacak şekilde ülkeyi geleceğe götürmesi adına bu güzel faaliyetlerin yürütülmesi gerektiğini kaydeden Toprak, "Suç ve suçlu ile mücadele yapılırken, hem personel planlaması ve personelin niteliğini ileri götürme hem de personelin kullanabileceği teçhizatı, teknolojiyi, araç ve gereci iyi bir şekilde planlamak görevli arkadaşlara bu fırsatları vermek birinci derecede görevlerimiz arasındadır" dedi.

Dünya var olduğu sürece suç ve suçlunun mutlaka olacağını aktaran Toprak, bu konuda mücadeleyi çok iyi bir şekilde yürütmek gerektiğini belirtti.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam da Emniyet Genel Müdürlüğü'nden gelen ve Valilik desteğiyle tahsis edilen araçları ilçelere verdiklerini belirterek,

"İlçelerimiz bu anlamda üvey evlat gibi oluyordu. İlçelerimizi bu konuda rahatlatmış olduk" diye konuştu.

Daha sonra Vali Toprak, Bismil, Ergani, Çermik, Hani, Çüngüş, Hazro,  Dicle, Silvan, Lice ve Kulp İlçe Emniyet Amirlikleri'ne tahsis edilen araçların anahtarlarını verdi.

 A.A

Editör: Haber Merkezi