BİSMİL'DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI BELLİ OLDU.

Kurban Bayramı nedeni ile Bismil Kaymakamlığı tarafından hazırlanan bayramlaşma programı bayramın birinci gününde yapılacak.

Kurban Bayramı nedeni ile Bismil Kaymakamlığı tarafından hazırlanan bayramlaşma programı bayramın birinci gününde yapılacak.

Bismil'de protokolünün katılması beklenen bayramlaşma programı 12 Eylül Pazartesi günü saat 14.00 da başlayacak.

İşte Program:

12 EYLÜL PAZARTESİ GÜNÜ YAPILACAK OLAN “KURBAN BAYRAMI” BAYRAMLAŞMA  PROGRAMI

ETKİNLİK              :Kamu Kurum ve Kuruluşları ve vatandaşlarla Bayramlaşma

SAAT                           :14:00

YER                             : Öğretmen Evi

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü, jandarma ziyareti yapılacak.

            NOT: TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

KAYMAKAM TURGAY GÜLENÇ'İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Kardeşliğin, dostluğun, barışın, birlik ve beraberliğin en ileri düzeye ulaştığı bir Bayram olması dileğiyle. Kurban Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlarımız, halkımızın birlik ve dayanışmasında sosyal barış ve kardeşliğin geliştirilmesinde, milletçe ortak sevinçler yaşadığımız ve paylaştığımız müstesna günlerdir. Girmekte olduğumuz bayram günlerimizi fırsat bilerek, öncelikle yakınlarımız ve aile büyüklerimiz yanında yetiştirme yurtları, sığınma evleri, huzurevleri gibi kurumlarımızı ziyaret edip, buralardaki insanlarımızın ihtiyaç ve beklentileriyle yakından ilgilenip, onların da yalnız olmadıklarını hissettirmeliyiz. Ayrıca çevremizdeki ihtiyaç sahibi ve sıkıntılı insanları da görüp gözetmek, onların da bayramın sevinç ve mutluluğunu yaşamalarını sağlamak bizim en güzel değerlerimizdendir. Bayramları fırsat bilerek sevginin, insanlığın ve kardeşliğin yüksek değerlerine hep birlikte ulaşalım. Kültürümüzün köklü geleneklerini ve değerlerini bütün canlılığıyla yaşayalım. Güzel kentimiz Bismil'de bir bayramı daha huzur içinde kutlamanın mutluluğunu yaşarken,Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nın Ülkemize ve Milletimize ve tüm insanlık alemine  kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, değerli Bismillilerin bayramını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım .

Turgay GÜLENÇ

İLÇE KAYMAKAMI

Bayramın 1. Günü Saat 14:00'da Bismil Öğretmenevinde bayramlaşma töreni olacaktır.

Tüm halkımız Davetlidir. 

 

Editör: Haber Merkezi