Kayapınar Belediyesi yetkilileri, 8 yıl aradan sonra üçüz çocuk sahibi olan İhsan ve Ayfer Dadır çiftini evlerinde ziyaret edip sorunlarını dinleyerek, 2’si kalp hastası olan çocuklarının tedavisi için gerekli desteği vereceklerini söylediler.

Kayapınar İlçesinde oturan ve 2 yıl önce üçüz bebeklere sahip olan İhsan ve Ayfer çiftine yardım eli uzandı. İhsan ve Ayfer Dadır çiftinin yıllar sonra sahip oldukları üçüzlerden 2’sinin kalp hastası olduğunu öğrenen belediye yetkilileri, hasta çocukları Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne götürerek kontrolden geçirdi.

Kayapınar Belediyesi yetkilileri, üçüzlere her türlü maddi ve manevi destekleri vereceklerini ifade ederek, “Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kılıç’ın talimatları doğrultusunda Dadır ailesini ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını yakından duymak istedik. Kayapınar Belediyesi olarak, üçüzlerimize maddi olarak sahip çıkacağız. İlk olarak rahatsız olduğunu öğrendiğimiz iki çocuğumuzu tedavilerini yaptırmak için hastaneye yönlendireceğiz. Ardından da ailemizin ekonomik durumunu iyileştirmek için gerekli yardımları yapacağız.” şeklinde konuştu.

Öte yandan Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’ın talimatıyla, işsiz olan İhsan Dadır’ın  Belediyede işe alındığı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi