Bismil Belediyespor Pazar günü saat 11:00 da deplasmanda karşılaşacağı Sur Belediyespor maçının hazırlıklarını yaptığı taktik idmanı ile sürdürdü.


Bu sezon güçlü kadrosunun Bismil Belediyespor alt yapısından yetişmiş Bismil’de yaşayan gençlerle oluşturan ve hocası Bismil’li olan Bismil Belediyespor, ligdeki rakipleri karşısında onurlu mücadelesini vermeye devam ediyor.

  Yeşil-beyazlı ekibimiz bu hafta Pazar günü oynayacağı Sur Belediyespor maçının hazırlıklarını ise Bismil stadında yaptığı taktiksel çift kale hazırlık maçıyla sürdürdü.

Taktiksel çift kale maça ısınma ve koşularla başlayan Bismil Belediyespor, hazırlık maçında tüm oyuncularını görme şansını buldu. Çift kale maçta futbolcuları devamlı uyaran Teknik sorumlu Miktat Ekinci,  teknik kadro, futbolcuları uyararak tek top oynamalarını ve top kaybı yapamadan en yakındaki kişiye pas vererek oynamalarını , ayrıca    savunma oyuncularına da adam ve alan savunması ile bire bir adam markajı yapılamasını istedi.
 

Antrenmanda Coşku görülmeye değerdi

 Bismil Belediyespor idmanını izleyen çok sayıda taraftarlar, tribünlerden yaptıkları tezahürat ve alkışlarla futbolculara moral verdiler.

 

Maça Tüm Bismil halkını davet etti.

Bismil Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Kurt, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sur Belediyespor maçına tüm Bismil  halkını davet etti.

Kurt, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bismil Belediyespor Takımı ligdeki çıkışını sürdürmek için bu zorlu maç hazırlıklarını teknik kadronun isteği doğrultusunda tamamladı. Mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan takımda moral ve motivasyon üst seviyede. Grubun güçlü takımlarından biri olan Sur Belediyespor takımını yenip namağlup unvanını da korumak istiyoruz. Şeklinde konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi