Diyarbakır Yenişehir İlçe Müftüsü ve daire personeli Ali Arpat'ın koordinatörlüğünde kurulan TDV Yenişehir Şubesi Gönüllü İnsani Yardım Ekibi, yakında "hayır marketi"nin açılışını yapacaklarını bildirdi.

Gönüllü İnsani Yardım Ekibi, İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır'ı makamında ziyaret edip yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaret karşısında memnuniyetini dile getiren Karabayır, "Din gönüllüsü kardeşlerimizin çalışmalarında bize verilen görevlerden asla kaçınmayacağım. Kurulduğundan beri bu gönül insani yardım ekibinin faaliyetlerini beğeniyor ve çalışmalarını takip ediyorum. Türkiye Diyanet Vakfı Yenişehir Şubesi İnsani Yardım Ekibine gönüllü üyesiyim." dedi.

Gönüllü İnsani Yardım Ekibinin yaklaşık bir yıldır faaliyetlerde bulunduğuna değinen Yenişehir İlçe Müftüsü Şevket Dilmaç, "Gönüllü insani yardım ekibimiz yaklaşık bir yıldır bu faaliyetleri yürüttüğünü, Kur'an kursu öğreticisi, müezzin, kayyım, imam-hatip, daire personelimiz, esnaf ve iş insanlarından kuruldu. Kuruluş amacımızın yetim, mağdur ve ihtiyaç sahiplerine maddi ve manevi yönden yardım etmektir." ifadelerini kullandı.

Dilmaç, "Vatandaşlarımızdan aldığımız bu destek bizi bir adım ileriye taşıyarak fakir ve yoksul vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için 'Hayır Marketi' kurduk ve çok yakında açılışını yapacağız." dedi. 
 

Editör: Haber Merkezi