Hayırseverlerin verdiği destekler ile yardım faaliyeti yürüten IHO-EBRAR, Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde vekaleten verilmiş olan kurban etlerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Bayramın üçüncü gününde IHO-EBRAR göllüleri tarafından kesilen kurbanlar parçalandıktan sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere poşetlendi. Poşetlenen kurban etleri IHO-EBRAR gönüllüleri tarafından kapı, kapı dolaşılarak dağıtıldı.

Onlarca aileye kurban eti ulaştırdıklarını söyleyen IHO-EBRAR Bismil temsilcisi Fuat Ayaş, "IHO-EBRAR tarafından memleketimize gönderilen kurbanları itinayla keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bizler yapılan tüm bu çalışmaların karşılığında sadece Allah rızasını gözetiyoruz.  Rabbim çalışmalarımızı katında makbul etsin. Kurban bağışı yapan hayırseverlerin de hayırlarını kabul etsin. Onlar fakir insanların sevinmelerine vesile oldular. Allah rızası için ihtiyaç sahibi ailelere senede bir defa da olsa et ulaşmasını sağlamak için gayret ettik. Rabbim, kurbanlarını bağışlayan hayırseverlerden, IHO-EBRAR ve gönüllüsü kardeşlerimizden razı olsun." dedi.

Editör: Haber Merkezi