Bismil Belediyesi’nin de katkılarıyla İhlas Haber Ajansı tarafından Bismil Sanat Sokağında 15 Temmuz resim sergisinin açılış programına katılmak üzere Bismil’e gelen İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Hamit Arvas ve beraberindeki heyet, Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç nezaket ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Turgay Gülenç’e katkılarından dolayı teşekkür eden İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Hamit Arvas’ın gerçekleştirdiği ziyarette; İhlas Haber Ajansı Haber Koordinatörü İrfan Altıkardeş, İhlas Haber Ajansı Diyarbakır Şube Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu  ile Bismil Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Vural ve  Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İsa Çelebi de hazır bulundu.

Bismil’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Hamit Arvas, açtıkları sergiyle ilgili kısa bir bilgi vererek, “Milletimizin darbeye karşı gösterdiği refleksi olduğu gibi yansıtmak için objektiflerimize yansıyan fotoğraflardan oluşturduğumuz sergiyi 45 ille birlikte Bismil İlçemize de açtık. Bismil’de açtığımız sergiye destek veren Belediye Başkanımıza teşekkür etmek istedik” diye konuştu.

Belediye Başkanı Turgay Gülenç ise yaptığı açıklamada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yayın politikasıyla her kesimin takdirini toplayan İhlas Haber Ajansının değerli yönetimine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Tüm dünyada olduğu gibi Bismil’de de özverili çalışmalarda bulunan İhlas Haber Ajansı ailesini açtıkları 15 Temmuz sergisinden dolayı kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi