İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Diyarbakır Vali Yardımcısı Dr. Ahmet Naci Helvacı ile birlikte Bismil ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’u Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Turgay Gülenç, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman, İlçe Jandarma komutanı Ahmet Boyacıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Öztürk, İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş, Akparti Temsilcileri ve Kurum müdürleri tarafından karşıladı. Kendisini karşılayanlarla kısa süreli sohbet eden Ersoy, buradan kaymakamlık makamına geçerek Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Turgay Gülenç’ten ilçenin sorunlarını dinledi.

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Turgay Gülenç kaymakamlık ve belediye çalışmaları ile ilgili brifing ve birer sunum yaparak kayyum olarak atanmasının ardından ilçede yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette konuşan Bakan Yardımcısı Ersoy, terör örgütüne giden desteği kesmek için tüm birimlerin koordineli bir şekilde çalıştığını aktardı.

Belediyelere yapılan görevlendirmelerle beraber vatandaşların artık ciddi anlamda hizmetle buluştuğunu ifade eden Bakan Yardımcısı Ersoy, şöyle devam etti:

“Kaymakam arkadaşlarımız kısa sürede çok iyi işler başardı. Kaynaklarımızın katillerin ellerine geçmelerine müsaade etmeyeceğiz. Önemli olan kaynakları doğru kullanmaktır. Tek yapmamız gereken gelen kaynaklara sahip çıkmaktır. ” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ile beraberindekiler Kurtuluş camisinde İlçe müftüsü Ahmet Durmuş imamlığında cemaatle akşam namazı kıldıktan sonra cami inşaatı hakkında ilçenin kanaat önderlerinden ve cami dernek üyesi Ömer Çalın’dan konu ile ilgili bilgi aldı. Bakan Yardımcısı Ersoy İlçe Emniyet müdürlüğünü ziyaret ettikten sonra Diyarbakır’a gitmek üzere ilçeden ayrıldı.

5c6e0436-bece-4ba4-aa81-2283ff1bdbe0.jpgddd2.jpgdfdf.jpg27073345_466060207143843_7019560621345005893_n.jpg

bakan-yrd-ersoy-dan-bismil-e-ziyaret-3.jpegbakan-yrd-ersoy-dan-bismil-e-ziyaret-1.jpeg

Editör: Haber Merkezi