HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, seçim çalışmaları kapsamında halk buluşmalarına devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Ergani ilçesinde temaslarda ve ziyaretlerde bulunan Dinç, ilçeye bağlı Kabasakal ve Karpuzlu köylerini ziyaret etti.

HÜDA PAR Ergani İlçe Belediye Başkan Adayı Hasan Haksever ve beraberlerindeki heyetle köy ziyaretleri gerçekleştiren Dinç, vatandaşların beklenti ve sorunlarını dinledi.

Köylülerle taziye evinde bir araya gelen Dinç, burada köy sakinlerine hitaben konuşarak yerel seçimlerin önemini vurguladı.

İlçe merkezinde esnaflar ve vatandaşlara ziyaret

Dinç, Ergani’de Temaslarda Bulundu 2

Ergani'ye bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç ve beraberindeki heyet, partililerin oluşturduğu araç konvoyu ile Ergani ilçesine geldi.

Çok sayıda araçla ilçede tur atan konvoy, HÜDA PAR Ergani İlçe Başkanlığı önünde son buldu.

HÜDA PAR Ergani İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya gelen Dinç, ardından ilçenin önemli merkezlerinden Dicle Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti.

Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Dinç ve Ergani İlçe Belediye Başkan Adayı Hasan Haksever, HÜDA PAR belediyeciliğinde gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlattı.

Dinç, Erganili gençlerle bir araya geldi

Dinç, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde kırsal mahalle ve esnaf ziyaretleri sonrası gençlerle bir araya geldi. Dinç, gençlere her alanda destek verileceğini ve gençlere yönelik birçok projelerinin olduğunu belirtti.

HÜDA PAR olarak gençlerin sadece nesne olarak değil özne olarak bu memleketin merkezinde olması gerektiğini ifade eden Dinç, memleketi gençlerle beraber güzelleştireceklerini söyledi.

Muhabir: (Kamuran Turgay)