Hür Dava Partisi (Hüda Par) Diyarbakır il başkanı Farut Dinç, ilçe başkanı Ali Bilmez  ve beraberindeki heyet, belli aralıklarla sürdürdükleri esnaf ziyaretleri kapsamında gazetemizi de ziyaret ettiler. HÜDA PAR heyetini gazetemiz kurucusu Musa Çelebi ve imtiyaz sahibi Mekin Çelebi karşıladı. Parti olarak esnafları ziyaret ettiklerini, esnafların sorun ve sıkıntılarını dinlediklerini belirten Başkan Dinç, esnafın sorun ve sıkıntılarını not alarak genel merkez ile paylaştıklarını belirtti.

“Esnafları Ziyaret Ederek Sorun ve Sıkıntılarını Dinliyoruz”

İl başkanı Faruk Dinç, HÜDA PAR olarak sürekli esnaflarımızla bir araya gelerek onların dertlerini, sıkıntılarını dinliyoruz. Talep ve önerilerini de dikkate alıp genel merkezimizle paylaşıyoruz. İl ve ilçelerde de esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını aynı şekilde dinleyip, çözüm odaklı önerilerimizi paylaşıyoruz. Esnaf ziyaretleri kapsamında sizleri de ziyaret etmek istedik” dedi.
Karşılıklı sohbetin ardından ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten gazetemiz kurucusu  Musa Çelebi, HÜDA PAR heyetine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafın ardından sona erdi. 

 

Editör: Haber Merkezi