Hür Dava Partisi (HÜDA PAR)) Bismil İlçe Teşkilatı Binası’nda gerçekleşen kongreye, Hüda Par Üyeleri, Gençlik kolları, siyasi partiler ve çok sayıda davetli katıldı.

Bilmez” Parti yönetimine ve Dava arkadaşlarıma teşekkür ederim”

HÜDA PAR’ın kuruluş amacı, halkın maddi ve manevi yönden kalkınması olduğunu belirten Bilmez” Halkın maddi ve manevi yönden kalkınması hedefleyen bir anlayışla kurulan Hür Dava Partisi, Bismil İlçe başkanlığı iki dönemdir yürütmekteyim.  İmkânlarımız ölçüsünde ayırım yapmaksızın halkımızın her kesimine ve her türlü sorununa müdahil olup yardımcı olmaya ve çözmeye çalışıyoruz. Bu 3. dönemde beni ilçe başkanlığına layık gören parti yönetimime ve dava arkadaşıma teşekkür ediyorum. Önümüzde ki dönemde Allah’ın yardımı, halkımızın ve çalışma arkadaşlarımın desteğiyle ilçemizin kronikleşmiş sorunlarına çözüm bulmaya çalışacağız. Bu anlayışla, ilçemizin sorunları ve halkımızın huzuru için elimizden gelen gayreti sarf edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. “ Dedi.

Bilmez” Amacımız bu halkın derdiyle dertlenmek”
Oylama sonucunda yeniden başkanlığa seçilen Bilmez, HÜDA PAR İlçe teşkilatı olarak ilçemizde halkımızın huzura refaha kavuşması için teşkilat olarak vaktimizden işimizden çocuklarımızdan gecemizden gündüzümüzden fedakârlık yaparak halkımıza yardımcı olmaya çalıştığını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti. 
Bilmez, " HÜDA PAR Bismil ilçe teşkilatı olarak partimizin kurulduğu bugüne kadar ilçede, aile arasındaki küskünlük, alacak verecek meseleleri, miras, husumetli aileleri barıştırmak gibi büyük ve küçük uzlaşma meselelerine dahil olduk. Bundan dolayı sıkıntısı olan insanlarımız bize gelerek çözüm bulmamız ve yardımcı olmamızı talebinde bulunuyorlar. Bizler HÜDA PAR teşkilat olarak yolumuz uzun önümüz açık dolaysıyla daha çok çalışmamız lazım. Halkımız Müslüman’dır, dürüst ve şereflidir. örf ve adetlerine bağlı bir halktır, bu halkımızın içine faiz, tefecilik ve fuhuş zirve yapmış durumda. Bizler buna karşı çalışmazsak; bu bela ve musibetler bize de sıçrar Allah muhafaza. Halkımız özüne dönerse bunları kendi içinde atarsa emin olun birlikte çok huzurlu bir hayat yaşarız. Amacımız bu halkın derdiyle dertlenmek, sıkıntı yaşayanların derdine çare bulmak, hiçbir menfaat beklemeden Allah rızasını kazanmaktır. gayemiz budur." dedi. 

Bilmez, son olarak kendisini bu göreve tekrardan layık gören ilçe teşkilatına ve dava arkadaşlarına teşekkürlerini sundu.

01-159.jpg02-248.jpg03-217.jpg05-086.jpg

Editör: Haber Merkezi