19 Mayıs 2012 Cumartesi
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HIRSIZLARDAN YENİ YÖNTEM
08 Şubat 2012 Çarşamba 10:46

HIRSIZLARDAN YENİ YÖNTEM

Araçların yakıt deposu “en kârlı” iş... Hırsızlığın bir bir çeşidinin yaşandığı İlçemizde hırsızlar şimdi hedef büyüterek fazla para kazanmanın yolunu buldular!

Araçların yakıt deposu “en kârlı” iş... Hırsızlığın bir bir çeşidinin yaşandığı İlçemizde hırsızlar şimdi hedef büyüterek fazla para kazanmanın yolunu buldular! Hafta 3-5 aracın yakın deposunu açarak 150 ila 450 litre arasında mazot çalan şahısların şebeke sistemiyle çalıştıkları iddia edildi.

Dumlupınar mahallesinde, Özellikle kamyon, tanker, TIR ve minibüsleri takip ederek dolu depoları boşaltan hırsızların eyleminden bıkan araç sahipleri yaptıkları açıklamada “bu iş amatörlerin değil, profesyonel hırsızların. Bir Haftada 4 aracın depolarından 1000 litre mazot çalınması, Bütün kazancımızı gider. Birde Mazotu yarı fiyatına satıyorlar.  diyerek mazot hırsızlarının yakalanmasını istediler.

Toplumda hırsızlık olayların bu denli artması, dini inancın azalmasına bağlanıyor.
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÜYE İŞLEMLERİ
ANKET
Bismil’in Öncelikli Sorunları Nelerdir?
İHALELER
RÖPORTAJ
ANALİZ