Bismil'de kurum müdürleri ve muhtarlarla bir araya gelen Vali Güzeloğlu, "Hepimiz millete hizmet etme zorundayız. Hakk'ın rızası halkın duası… Hedefimiz budur. Diyarbakır için çok büyük hedeflerimiz ve hizmetlerimiz var." dedi.

Toplantıda konuşma yapan Vali Güzeloğlu, merkezinde insan olan, insana hizmeti ibadet sayan ve iki günü bir olursa bunun ziyan olduğuna inanan bir anlayışta olduklarını vurguladı.

Güzeloğlu, "Bizim hizmetimizin merkezinde insan vardır; insanı yaşatmak ve mutlu etmek, beklentilerini en iyi ve güzele taşıyabilmek ve bunun için de gayret sarf etmektir. Medeniyet anlayışımızın geçmişinde ve özünde olan bu değer, bizi geleceğe taşıyacak en büyük amaçtır. İnsanların gönüllerine dokunan ve gönlünü kazanan bir hizmet kalitesini ve anlayışını hayata geçireceğiz. 2018 yılında Diyarbakır’ın bütününde kamu hizmeti anlayışımız bu temel üzerinde inşallah yükselecek ve genişleyecek. Hepimiz millete hizmet etmek zorundayız. Hakk'ın rızası halkın duası… Hedefimiz budur. Şüphesiz 2018 yılında Diyarbakır için çok büyük hedeflerimiz, projelerimiz ve hizmetlerimiz var." dedi.

"İçte ve dışta bütün ihanetlere, terör örgütlerine, PKK ve FETÖ gibi ihanet şebekelerine rağmen bu büyük devlet ve millet, yoluna kararlılıkla devam ediyor ve edecektir." diyen Vali Güzeloğlu, şöyle konuştu:

"Bu noktada bu büyük yürüyüşü, hiç kimse durduramaz ve durduramayacaktır. Bölgesinde ve küresel ölçekte Türkiye huzurun, adaletin, insanlığın, kalkınmanın adresi ve merkezi olarak 2023, 2053 ve 2071 hedefleriyle bu kararlı yürüyüşünü sürdürecektir. Bu büyük yürüyüşe Diyarbakır ve Bismil de inşallah katkı koyuyor. FETÖ'nün devleti yok etme girişimine karşı vatandaşlar ülkenin her bir köşesinde dimdik ayakta durdu ve onlara hak ettikleri cezayı verdi. Sağlanan huzur ve güven ortamı sonrasında önceliğimiz ekonomi, sosyal ve toplumsal kalkınmadır, insani gelişmedir."

Bismil Belediye başkan Vekili Kaymakam Turgay Gülenç'in geçtiğimiz yıl Türkiye’de en başarılı belediye başkanı ödülünü aldığını hatırlatan Güzeloğlu, "Çok kısa bir süre içerisinde bu kadar hizmet Bismil’le buluşturuluyorsa bu neyi gösteriyor? Bu, kaynakların, imkânların doğru kullanılması, milletin yararına harcandığını gösteriyor." diye belirtti.

Güzeloğlu, "Diyarbakır bir aziz şehridir; bir büyük medeniyet geçmişini temsil eden inanç, tarih ve kültür şehridir. Bu şehrin her bir ilçesi, her bir köşesi, her bir toprağı azizdir, değerlidir ve en önemlisi de insanı… Bu birikimi temsil eden, bu bilge şehrin çok güzel görünümlü insanlarıdır. Her şeyin en iyisine layıktırlar. Her birisi bir birinden değerli bizim kardeşlerimiz hem de hizmet vermekte onur duyduğumuz vatandaşlarımızdır. Bu anlamda bizim için gece gündüz yok. Mesai metodu yok. Bütün ekip arkadaşlarımızın ve kaymakamlarımızdan başlayarak daire müdürlerimizin hizmet anlayışımız doğrultusunda bugün bir büyük gayreti var.  Hamd olsun sonuçlarını aldık, alıyoruz." şeklinde konuştu.


watermark-(10)-002.jpgwatermark-(9)-002.jpg

Editör: Haber Merkezi