Esnaf ziyaretinde HDP Bismil Belediye Eş Başkanları yanı sıra HDP ilçe Başkanı Refai Baran ve çok sayıda partili de eşlik etti. Esnafların sorunlarını dinleyen Ayaz ve Özer, 31 Mart yerel seçimleri sonrası esnafların yaşamış oldukları sorunlara Bismil Belediyesi olarak kayıtsız kalmayacaklarını dile getirerek, yaşanan sorunların çözüme kavuşması adına çalışacaklarının sözünü verdi.

 

Esnafın Yanında Olacağız

HDP Bismil Belediye Eşbaşkan adayları Orhan Ayaz ve Gülşen Özer, ziyarette ilçede bulunan esnafların kendileri için önemli olduğunu, kendilerinin de bunun farkında olduklarını ifade ederek, "Bir ilçenin kalkınmasında esnafın önemi çok büyüktür. Bizler bunun bilincinde olduğumuz için esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Hem kendimizi tanıtmak hem de esnaflarımızın varsa sorunları onları not ederek çözüm için çalışacağız dedi.

 Ziyarette Memnuniyetini dile getiren Bismil Marangozcular Mobilyacılar ve Pvc’ciler Kooperatifi Başkanı Şehmus Gül ve Kooperatif üyeleri HDP Eş başkan adaylarına  teşekkür ederek başarılar diledi.

1-114.jpg

Editör: Haber Merkezi