Bismil ilçe merkezinden geçen halk otobüslerine halkın ilgisi de büyük oldu. Konvoy halinde İstasyon Caddesi'nde ilerleyen otobüsleri ilgiyle izleyen vatandaşlar, sürücülere el sallayarak destek verdiler. Halk otobüslerin Bismile kazandırılmasından dolayı Bismil Belediye başkanına teşekkür ettiler.

Bismil Belediye Başkanı Halka verdiği sözü tuttu.

 Bismil halkı tarafında yıllarca dile getirilen ilçeye halk otobüsü ihtiyacı  en sonunda Belediye tarafından yerine getirldi.

Bismil Belediye Başkanı cemile Eminoğlu  yaptığı açıklamada İlçemiz halkına en güzel hizmetler sunabilmenin gayretiyle durmaksınız çalışıyoruz dedi.

Gelecek yıllarda hayata geçirmeyi planladığı hizmetleri sıralayan Cemiloğlu Eminoğlu, “ İlçe halkımızın Diyarbakır ve Bismil arası ulaşım sorunlarını gidermek için üç adet otobüs aldık. Bu otobüs projemiz şuan Valilik il trafik komisyonundan alınacak bir belgeden dolayı faaliyette geçmedi. Bu belge alındıktan hemen sonra garajda bekleyen otobüslerimiz hizmette girecekler. diye konuştu.

 Yeni halk otobüsleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bismil Belediye Başkan yardımcısı Fethi Gürbüz "Belediyemiz tarafından yürütülecek olan toplu ulaşımında hizmet verecek olan 3 adet halk otobüsün ilçe trafik onayını aldık. dedi.

 Şimdi de Valilikten onay bekliyoruz Otobüslerin geldiği anlardan itibaren vatandaşların gösterdikleri sevinç ve gözlerindeki ışıltı bizleri mutlu etti. Bu otobüsler Bismil halkının otobüsleridir. Onlar sahip çıkıp korudukları sürece Bismil halkına yakışacak bir şekilde hizmet verecektir. dedi.

4.20120227164901.jpg3.20120227164916.jpg2.20120227164931.jpg1.20120227164945.jpg

Editör: Haber Merkezi