Mes Yağ yöneticisi olan Mahmut Odabaşı, Mes yağı önemli yerlere getirdi. Mes Yağ  İSO (İstanbul Sanayi Odası) tarafından oluşturulan en büyük ikinci 500 firma listesinde 469'ıncı sırada yer aldı.

Daha önce 3 dönem GÜNSİAD'a başkanlık yapan Şahismail Bedirhanoğlu, derneğin bu ay içinde 10. Olağan Genel Kurulu'nu yaptığını söyledi.

          NSİAD yeni Başkanı Mahmut Odabaşı ise, Diyarbakır'da Odabaşı Bal diye anılan bir grubun başında olduğunu ifade etti. Odabaşı, "Yaklaşık 18 tane hareket eden yürüyen şirketimiz var. Bine yakın da çalışanımız var. Daha önce bu tip bir dernekte ya da buna benzer bir dernekte aktif hiç görev almadım. Arkadaşlarımız beni bu göreve layık gördükleri için onlara teşekkür ediyorum. Umarım onların düşündüğü gibi onlara layık olurum" şeklinde konuştu.

Diyarbakır aynı zamanda MES yağ yöneticisi olan Mahmut Odabaşı, Diyarbakır'da bir sıkıntı var. O sıkıntı aşılırsa Diyarbakır'da da büyük bir hareketlilik olur diye düşünüyorum. Dedi.

8310.jpg

GÜNSİAD Yönetim Kurulu'nda şu isimler yer aldı:

"Yönetim Kurulu başkanı Mahmut Odabaşı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Yusuf Korkmaz, Mahsun Akbulut ve Şeymus Akbaş sayman reyhan Aktar. Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Fikret Öcal, Nedim Denğiz, Cahit Alkan, Mehmet Şükrü Unat, Naif Akbal, Abdurrahman Bal, Abdülaziz Can, Mehmet Fuat Avdan, Mustafa Nedim Sevinç ve Halit Ensarioğlu." –

Tepe Çelebi Rotobar işletmeleri müdürü Halil Çelebi, Günsiad başkanlığına seçilen Mahmut Odabaşı’yı tebrik ettiğini söyledi.

 MAHMUT ODABAŞI'NIN YÖNETİMİNDEKİ MES YAĞ.

 Mes Yağ'a son birkaç yılda önemli gelişmeler kaydetti. Mes az sayıdaki Diyarbakır menşeli markanın en önemlisi. Kaliteyi en önemli hedef olarak gören ve çalışmalarını buna göre yapan bir firma.Aram Yağ isminde ikinci bir markaları daha var; fakat asıl hedefleri

Mes önce yerel, sonra ulusal ve nihayet uluslar arası bir markaya dönüştürmek.

 Mahmut Odabaşı'nın ihracata yönelik de önemli hedefleri var.

Bir kez daha  Mahmut Odabaşı gibi her türlü zorluğa rağmen namusuyla iş yapan bir avuç insana teşekkür ediyoruz.

 

 

Editör: Haber Merkezi