Bismil milli eğitim müdürü Aydın Ak; Öğrencilerimizi kitap dostu yapma ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunma amacı ile geçen yıl düzenlemiş olduğumuz "Geleneksel Karneni getir, Kitabını Götür" kampanyasının öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi görmesinden dolayı öğrencilerimize bu yıl da aynı kampanyayı başlattık.
 
Kampanyada konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın AK; "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerimizi olumlu yönde geliştirecek her türlü proje ve kampanyaları destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz.
Sosyal sorumluluk olarak yapılabilecek en güzel çalışmalarımızdan biridir. Geçen yıl tüm öğrencilerimizin yoğun ilgi göstermesi ve bu yıl ki okul ziyaretlerimizde öğrencilerimizin kampanyanın bu yıl da olmasını talep etmiş olması, Bismilimizde daha çok okuyan çocuklarımızın kitapla buluşması, okuyan sorgulayan gençlerin saysının artması ve öğrenciler için fırsat eşitliğinin sağlanması için kampayamızı devam ettirecegiz. "dedi.
Hiç okuyan ile okumayan bir olur mu? ve Kitap en iyi dosttur şiarlarını gözönünde bulundurarak, öğrencilerimiz için Geleneksel hale getirdiğimiz  " Karneni getir,Kitabını Götür" kampanyamız hafta içi 13.00 ile 15.00 saatleri arasında Hükümet Konağı 2. katında gerçekleşmekte olup, tüm ilköğretim öğrencilerimizi bu saatler arasında bekliyoruz.

20-003.jpg

Editör: Haber Merkezi