Gaziantep Şehitkamil Belediyesi ile Bismil Belediyesi arasında kurulan kardeşlik köprüsü meyvelerini vermeye başladı. Şehitkamil Belediyesi, kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmek amacıyla Bismil’de yapılacak olan 40 bin metrekarelik kardeşlik parkı ihalesi yapıldı.

Gaziantep Şehitkâmil Belediyesi tarafında eski ilçe otogarı mevkiinde yapılacak olan kardeşlik parkı ihale tarihinden sonra 7 ay içinde açılması planlanıyor. Şehitkamil Kardeşlik Parkı adıyla kurulacak olan park içerisinde pek çok rekreasyon alanı bulunacak.  40 bin metrekare alanda oluşturulacak park içerisinde futbol sahasından kafeteryasına kadar her türlü uygulamanın yer alacağı öğrenildi.

gaziantepten-bismil’e-40-donumluk-kardeslik-parki-1.jpeg

 

Bismilli Kardeşlerimize Hayırlı Olsun

Şehitkamil ve Bismil Belediyelerinin kardeşliği kapsamında yapılan parkın ilçenin gelişimi ve değişimi için bir başlangıç olduğunu ifade eden Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, “Bu güzel yatırımın Şehitkamil – Bismil kardeşliğinin pekişmesine vesile olmasını diliyorum. Şehitkâmil Kardeşlik parkın, Bismil halkına hayırlı olsun.” dedi.

 

Kaymakam Gülenç’ten Başkan Fadıloğlu’na Teşekkür

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Gülenç, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine ilçeye kazandıracağı park için teşekkür etti. Şehitkamil – Bismil Kardeşliği ile ilçenin önemli bir hizmete kavuştuğunu kaydeden Başkan Gülenç, “Yılların ihmali sonucu birçok hizmete hasret kalan Bismil’i daha yaşanabilir bir ilçe konumuna getirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda Şehitkamil Belediyesi ilçemize güzel bir park yapmak için ihalesi yapıldı. Bu alanda önemli bir ihtiyacı gideren Başkan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ediyorum. İnşallah daha nice güzel hizmet ve yatırımlarda bir arada olacak, bu iki güzel ilçenin kardeşlik bağlarının daha da güçlenmesi noktasında çaba sarfedeceğiz.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi