Kulüp başkanı Nurullah Edemen, yaptığı açıklamada, genç oyuncularının son haftalarda sergilediği iyi mücadele nedeniyle Diyarbakır Atatürk Stadı'nda oynadıkları Balıkesirspor maçına galibiyet hedefiyle çıktıklarını, ancak 3-0'lık farklı mağlubiyet nedeniyle şok yaşadıklarını söyledi..

Oyuncularından Balıkesirspor maçında iyi performans beklediklerini, ancak beklentilerinin gerçekleşmediğini dile getiren Edemen, şöyle dedi:.


''Maça galibiyet parolasıyla çıkmıştık. Ancak 12 dakikada yediğimiz 3 golle farklı mağlubiyet aldık. Galibiyet beklerken, farklı mağlubiyet aldık. Genç bir ekibe sahip olduğumuz için 3-0'dan sonra maçı çeviremedik. Maçı kazanmayı, en azından 1 puanla ayrılmayı isterdik ama olmadı. Bu maçtaki farklı yenilgi motivasyonumuzu bozmayacak. Biz ligde kalmayı hedefliyoruz ve bunu başaracağız. Bu haftayı maç yapmadan geçireceğiz. Bir sonraki hafta deplasmanda Gaziosmanpaşaspor ile karşılaşacağız. O maça kadar iyi bir çalışma zamanımız olacak. Ondan sonra düşme hattında bulunan rakiplerimizle oynayacağız.''..

Teknik direktör Murat Yiğiter'in isteği doğrultusunda oyunculara 2 gün izin verdiklerini kaydeden Edemen, ''Çarşamba günü toplanıp hazırlıklara başlayacağız. Taraftarlarımız merak etmesin, bu takım ligde kalacaktır'' dedi...

Editör: Haber Merkezi