Galatasaray Kulübü, Manisaspor'un 23 yaşındaki futbolcusunu renklerine bağladı.

Galatasaray Kulübü, uzun süredir kadrosuna katmak istediği Manisasporlu futbolcu Yiğit İsmail Gökoğlan transferinde mutlu sona ulaştı.

23 yaşındaki futbolcu ile 5 yıllık anlaşma sağladığı öğrenilen Sarı-kırmızılı kulübün, Manisaspor'a bu transfer için 2.5 milyon Euro vereceği ifade edildi.Galatasaray'ın transferle ilgili resmi açıklamayı yarın yapması bekleniyor.

MANİSA'NIN YİĞİT'İ Galatasaray'DA

Futbola 9 yaşında Göztepe Spor Kulübünde başlayan İsmail Gökoğlan, 6 yıl boyunca Göztepe'nin altyapısında oynadı. 15 yaşında Çobanisa'daki Türkiye Şampiyonası kupasında Manisaspor'un hala paf takım antrenörü olan Hakan Şapçı tarafından keşfedilip, yönetime verdiği rapor doğrultusunda Manisaspora transfer oldu.

16 Yaşında Ersun Yanal zamanında A takıma yükseldi ama A takım ile idman yapıp PAF takım ile maçlara çıkıyordu. İlk olarak Giray Bulak zamanında forma şansı buldu ve 2 Eylül 2007 tarihinde Galatasaray'a karşı oynanan Süper Lig karşılaşmasında Oyuna 70. dakika'da Uğur İnceman yerine girerek ilk Süper Lig karşılaşmasını oynamış oldu. Arkasından Altınordu'ya kiralık gitti yarım dönem ve orada şampiyonluk yaşadı. Levent Eriş zamanında Manisaspor'a geri döndü, takım olarak güzel bir sezon geçirip Bank Asya 1.Lig'de şampiyon oldu.

2009-2010 sezonundan bu yana da Süperlig'de Manisaspor formasıyla mücadele veren Yiğit İsmail Gökoğlan, U-19 U-20, U-21 ve A-2 Milli takımları olmak üzere toplam 22 defa milli formayı giydi. Söz konusu maçlarda topu 3 kez ağlarla buluşturdu.

 

Editör: Haber Merkezi