Kayıboyu aşiretlerinden Kılıçdaroğlu Kemal Bey haykırmış: Kaldırın ülen dokunulmazlığımı, ben sizin özel savcılarınızdan falan korkmam! Halk için yola çıkanlar hiçbir şeyden korkmaz, kesseniz yolumdan dönmem!

BAYKAL'I DEVİRENLER DOLMUŞA BİNDİRMEDİ Mİ
Hey heeey, yine de hey heeey!

Hasan Mutlucan da rahmetli oldu, nasıl gaza gelsek ki? Bir kere biz Kılıçdaroğlu'nun halk için yola çıktığını bilmiyorduk. Hatta onun herhangi bir şey için yola çıktığından dahi haberimiz yoktu, Biz, kasetle Baykal'ı devirenlerin onu yoldan toplayıp dolmuşa bindirdiğini sanıyorduk.

ÜRETİLEN POLİTİKALARA TAKOZLUK ETTİ
Geldiği günden beri halk için herhangi bir politika ürettiğine şahit olmadık. Esasen üretilen poltikalara takozluk etmekten başka bir şey yaptığını da görmedik. Bir ara Ergenekon terör örgütüne üye olmak istedi ama herhalde ters merdivene gitti, onu da bulamadı... Oy atmayı bile beceremeyince galiba mizah dergileri de bu kadar beleşe konmak istemediler ki onu espri konusu bile yapmaktan kaçındılar...

İSTİKLAL MAHKEMELERİNİ KURAN PARTİNİN BAŞKANI
Hakkında fezleke hazırlanmış, savcılar dokunulmazlığının kaldırılmasını istemişler; çünkü hakim ve savcılara sövmüş saymış... Olabilir, geçen hafta da Arınç için istediler. Adamların görevi bu... Özel yetkili mahkemeler de neymiş? Onlar adalet falan dağıtmıyormuş, militanmış, iktidarın emrindeymiş... Bunu söyleyen de tarihte Üç Ali Mahkemeleri diye bilinen İstiklal Mahkemelerini kuran partinin başkanı.

HAPSE DE GİRSEN BAŞBAKAN OLAMAYACAKSIN
Bağırıp çağırıyor Kılıçdaroğlubey, sanıyor ki bi pundunu bulup üç gün hapse girse kahraman olacak, halk da onu başbakan seçecek... Yanlış hesap! Hapisten çıkıp başbakan olmak için önce 3-5 yıl halka hizmet edeceksin ki halk da sana sahip çıkacak...

Valla girdiğinle kalırsın, unuturlar seni orada. Bak 1983'de açılan Ana
Dev-Yol davası 2012 de hala sürüyor.

Nasıl ki AKP'nin dağıttığı kömürün 10 katını dağıtsan bile oyun bir tane artmayacaksa, hapse de girsen, ipten de kurtulsan başbakan olamayacaksın...

CHP KAPATILACAK DİYEN ŞUURSUZ ULUSALCILAR
Çünkü sen Türkiye'yi yanlış okuyorsun. Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılmasının CHP'yi kapatmaya giden yolun başı olduğu yaygarasını koparacak kadar şuursuz ulusalcılar da var. Merak etmeyin, yok öyle bir şey, son anayasa değişikliği ile parti kapatmak güçleştirildi.

Öyle gazete haberleri ile parti kapattırdığınız günler mazide kaldı. Sizi de kapatamazlar. Hizmet etmekten kaçtığınız demokrasi size de hizmet ediyor... Utanın... Hoş aslında CHP kapatılsa bundan en fazla yarar görecek olan bence yine CHP'lilerdir.

PARTİLERİ KAPATTINIZ  AK PARTİ KURULDU
Bakın Milli Nizam, Milli Selamet, Refah, Fazilet falan adamların partilerini kapata kapata akıllandırdınız, içlerinden çıkan aklı başında adamlar AK Parti'yi kurdu.

Belki sizi de birkaç kere kapatırlarsa içinizden birkaç akıllı çıkar da gerçek sosyal demokrat bir parti kurar...

KASETLE GELEN HUYA GİDER
Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılacağını sanmam, en azından savcılar eliyle olmaz, ama sayın Kılıçdaroğlu dikkat et, senin dokunulmazlığını Baykal'ı kaydıranlar kaldırmasınlar...Malum yine kurultay peşindeler...

Eee, kasetle gelen, huya gider...

Editör: Haber Merkezi