Fenerbahçe Kulübü Olağan seçimli Genel Kurulu'nda 5271 oyun 5269'unu alan Aziz Yıldırım yeniden başkanlığa seçildi.

Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Arena'da devam eden Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, Aziz Yıldırım tekrar başkanlığa seçildi.

11 bin 653 üyenin oy kullanma hakkı olduğu seçimde toplam 5271 üye oy kullandı. 5269 oy alan Başkan Aziz Yıldırım, tekrar Fenerbahçe Kulübü başkanı oldu.

Şike soruşturması nedeniyle halen cezaevinde bulunan Aziz Yıldırım'ın listesinde şu isimler yer alıyor:

Başkan: Aziz Yıldırım

Asil üyeler: Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün, Nihat Özbağı, Alaeddin (Ali) Yıldırım, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Ömer Temelli, Talat Yılmaz, Ender Alkaya, Ahmet Tahir Perek, İsfendiyar Zülfikari, Semih Özsoy, Tolga Deniz Aytöre, Mehmet Şekip Mosturoğlu, Hüseyin Ersan Topbaş.

Yedek üyeler: Yasemin Merçil, Ünal Uzun, Hakan Dinçay, Mustafa Serdar Erkan, Turan Şahin, Ahmet Ketenci, Yalçın Haker.

"YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİĞİM İÇİN MUTLUYUM"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yeniden Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı'na seçildiği için onur ve gurur duyduğunu söyledi.

Aziz Yıldırım'ın tekrar başkan seçilmesinin ardından kürsüye gelen yönetici Ali Yıldırım, Aziz Yıldırım'ın teşekkür konuşmasını okudu. Aziz Yıldırım'ın mektubunda şu görüşler yer aldı:

"Yeniden Fenerbahçe başkanı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Teşekkür konuşmamı kendi sesimle gözleriniz içine bakarak yapmayı çok isterdim. Her ne kadar bu dileğimi gerçekleştiremiyor olsam dahi en kısa sürede kendi sesimle teşekkür edeceğime inanıyorum. Fenerbahçe için emek veren, elinden geleni ardına koymayan yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yönetimde olmayan arkadaşların eskisi gibi canla başla yanımızda olacağına inanıyorum. Yeni arkadaşlarıma kenetlenmiş bir camia olarak hoş geldiniz diyorum. Beni bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum."

Editör: Haber Merkezi