2011-2012 sezonunun ilk yarısını Antalyaspor ile golsüz berabere kalarak noktalayan Fenerbahçe'de, futbolcular günlük izne çıkarken, yönetim transfer harekâtına iyice hız verdi.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yöneticilerin, Brezilya'nın Santos takımının santrforu Borges'e (31) Sarı-Lacivertli formayı giydirmek adına sürdürdüğü görüşmelerin olumlu bir şekilde devam ettiği bildirildi.

Türkiye'ye gelmeye sıcak bakan Borges'in de imza atmaya çok yakın olduğu öğrenildi. Brezilyalı oyuncu, Aykut Kocaman'ın yönetime verdiği listede ilk sırada yer alıyor. Borges geçtiğimiz sezon, Brezilya Ligi'ni 10. sırada bitiren Santos'un attığı 55 golün 28'ine imzasını atmış, 3 asist yapmıştı.

Özgür bitti, Alper sırada

Bu arada, "Bir aksilik olmazsa Fenerbahçe'ye imza atacağım" açıklamasında bulunan Özgür Çek'in (20) transferinin1-2 gün içinde bitmesi bekleniyor. Yöneticilerin kadroya katmak istediği isimlerden, Eskişehirspor'un orta saha oyuncusu Alper Potuk için de görüşmelerin sürdürüldüğü bildirildi

Fanatik

Editör: Haber Merkezi