Yapılan çalışma ile kimsesizlerin kimi olan Bismil Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların yeni bir sayfa açmasını sağlıyor.
Gelen başvuruları değerlendirerek ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit ettiklerini dile getiren Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, çalışmalara ilişkin bilgi verdi. Gülenç, “Bismil ilçemizdeki tüm mahallelerde hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımızın belediyemizi arayarak ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşlarımıza kişisel ve evde bakım hizmeti veriyoruz. Vatandaşın kişisel bakımı, ev eşyalarının değişimi, evinin bakımını yapıyoruz” dedi.
 

‘VATANDAŞIMIZI RENCİDE ETMİYORUZ´
Günde yaklaşık 3 evin bakımını yaptıklarını vurgulayan  Gülenç, “Yaklaşık 5 aydır bu hizmetleri yerine getirmek amacıyla çalışıyoruz. Ekiplerimiz mahallelerde insanları rencide etmeden hizmetlerini yapıyorlar. Yapmış olduğumuz hizmeti insanları kırmadan yapmak istiyoruz. Halkımızdan gelin bizleri haberdar edin diyoruz. Bismil Belediyesi olarak biz vatandaşlarımızın emrindeyiz. Aynı zamanda ilçemizden gelen evde bakım taleplerini de elimizden geldiği şekilde yerine getirmek için çalışıyoruz. Her ay hizmetimizi yeniliyoruz. Öyle yerler var ki bazı vatandaşlarımızın evlerini en baştan değiştiriyoruz. ” şeklinde konuştu.

‘ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYUYORUZ´
Gülenç, birçok alanda çalışma yürüttüklerini belirterek sözlerini şöyle tamamladı: “Bismil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile ortaklaşa hareket ediyor yerleştirmesi gereken vatandaşlarımızı gerekli yerlere bırakıyoruz. Evde Bakım Hizmetleri, Cami Temizleme, İkinci El Eşya Hizmetlerimizin yanı sıra sağlık, engelli ve yaşlılar ile ilgili tüm hizmetlerimizi Bismil ilçemizde yapıyoruz. Kapımıza geleni geri döndürmemek amacıyla çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi