Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gülenç, Bakan Sümer’in görevi süresince yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Belediyenin ilçeye fayda sağlayacak güzel çalışmalara imza attığını belirten Sümer, Bismil Belediyesi’ni yakından takip ediyoruz. Başarılı çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Başkanımıza ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Bir süre makamda Belediye çalışmaları hakkında konuşan Eski Bakan Sümer ve Başkan Gülenç, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman ile birlikte Belediyenin önemli projelerinden biri olan Belediye hizmet bina inşaatlarını incelemelerde bulunmak üzere makamdan ayrıldılar.

Cumhuriyet Başsavcıssı Fatih Kocman ve Eski Devlet Bakanı Salih Sümer ile birlikte inşaat alanına gelen Başkan Gülenç yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Başkan Gülenç, “Göreve başladığımız günden bu güne kadar sürekli hizmet kalitemiz, hızımız artıyor. Yapımına başladığımız yeni hizmet binamız bu işin zirveye ulaştığı nokta olacak. Şu anda çalışmalarımızı görüyorsunuz. Buradaki hafriyat çalışmalarımızı hızlı bir şekilde başlattık ve 2018 yılının Temmuz ayına geldiğimizde herhangi bir gecikme olmazsa tamamlamış olacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi