31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından göreve hızlı başlayan Bismil Belediye Eş Başkanları Gülşen Özer ve Orhan Ayaz, Bismilli hemşerilerine daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak için kolları sıvadı.

 

“Her Mahalleye Eşit Hizmet Götürülecek”

Mazbatasını aldığı günden itibaren mesai mefhumu gözetmeksizin yoğun bir iş temposu içine giren Bismil Belediye Eş Başkanları Orhan Ayaz ve Gülşen Özer, Cumartesi günü Belediye meclis üyeleri ile birlikte yol çalışmasını inceledi. Yol  çalışmasını yerinde inceleyen Eş Başkanlardan Ayaz” Bismillin her mahalleye eşit hizmet götüreceklerini ifade ederek, Fen İşleri Müdürlüğü’ne talimatlar vererek çalışmalara hız verdi.

Yol çalışmalarını yerinde inceleyen ve mahalle mahalle gezen Eş Başkanlar, son olarak Kazancı Mahallesinde hem hizmetleri inceledi hem de vatandaşlarla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Bismillinin geleceğini düşünerek ileriye dönük hizmetlerini sürdüren Bismil Belediyesi, ilçede ulaşımı rahat ve sorunsuz bir yapıya kavuşturmak, kaliteli ve kalıcı hizmetler için büyük bir titizlikle çalışıyor. Çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kazancı, Türkmenhacı ve Kurtuluş mahallelerinde yol açma ve çalışması gerçekleştiriyor.

Özer “ Yeni Açılan Yollar Bismillilere Hayırlı Olsun”

Bismil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekibinin yaptığı çalışmaları yerinden denetleyen Eş Başkanlardan Özer, yeni açılacak yolun tüm Bismillilere hayırlı olsun dileyerek, bir ilçenin gelişmesinde öncelikli olarak yeni yolların açılması gerektiğini belirtti. Kazancı Mahallesi’nde yeni yol açma ve genişletme çalışmaları başlattıklarını belirten Eş Başkanlardan Ayaz ise, bu yolların bitmesiyle beraber imara uygun olarak ihtiyaç duyulan diğer mahallemizde de yeni yolların açılacağını söyledi.

Bismil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçede yol açma çalışmalarının yanı sıra yeni açılan ve alt yapısı tamamlanan yollarda kilitli parke döşeme ve asfaltlama çalışması da yaparak yolları çamurdan ve tozdan kurtarıyor.

Editör: Haber Merkezi