5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanununa bağlı olarak düzenlenen Binalarda Enerji Performansı yönetmeliğine göre 50 metrekare ve üzerinde inşaat alanına sahip tüm yapıların Enerji Kimlik Belgesi olmak zorunda. Kanuna dayalı olarak zorunlu hale gelmesi neticesinde taşınmaz mal varlığı olan vatandaşlar tarafından yakından takip edilen konu hakkında en çok sorulan soru Enerji Kimlik Belgesi Fiyatları oluyor. Serbest piyasa koşulları dolayısıyla değişkenlik gösteren Enerji Kimlik Belgesi Fiyatları, vatandaşın aklını karıştırırken, bu konuya el atan ekbproje şirketi, algoritmik hesaplarla piyasa bedelini belirleyen bir sistem tasarladı.

HESAPLAMA YAPMAK İÇİN TIKLA

İki yılı aşkın bir süredir Enerji Kimlik Belgesi düzenlemeye yetkili olan ekbproje, bugüne kadar binlerce projeye imza attı. Sektörün hızla büyüyen ismi yeni bir yenilikle karşımıza çıkarak Enerji Kimlik Belgesi Fiyatları konusuna değindi.

Enerji Kimlik Belgesi Fiyatları belirlenirken yeni ve mevcut yapı olarak iki farklı yolla belirlenmekte. Bunların yanı sıra yapının kullanım amacı ve büyüklüğü neticesinde belgenin bedeli yetkili firmalar tarafından belirleniyor. Serbest piyasa koşulları nedeniyle fiyatların değişkenlik göstermesinden dolayı firmalarla iletişime geçmeden internet üzerinden fiyat araştırması yapmak neredeyse imkânsız. Ekbproje tarafından geliştirilen yazılım programı bu problemi ortadan kaldırıyor. Gereken bilgiler girildikten sonra hesapla butonu ile fiyat karşımıza çıkıyor.

 

Ücretsiz Enerji Kimlik Belgesi Fiyatları Programı

www.enerjikimlikbelgesifiyatlari.com adresi ile halka açılan yazılımı denemek ya da kullanmak tamamen ücretsiz olmakla beraber Enerji Kimlik Belgesi sektöründe yer alan diğer şirketler tarafından kullanılması için de internet sayfası üzerinde SİTENE EKLE butonu bulunuyor. Bu buton sayesinde sektörde yer alan diğer firmalar programı kendi internet sitelerine entegre etme imkânı buluyor.

PROGRAM KULLANMA VİDEOSU 

Editör: Haber Merkezi