Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Aykut Kocaman Haberleri'>Aykut Kocaman'dan ve camiadan özür diledi.

Fenerbahçe'de sıkıntılı günler geçiren Emre Belözoğlu, Bursaspor maçı ardından saha içinde ve soyunma odasında yaşanılan olaylardan dolayı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, başta teknik direktörü Aykut Kocaman Haberleri'>Aykut Kocaman olmak üzere, sarı - lacivertli camiadan özür diledi.

Emre Belözoğlu, 3 Temmuz'da başlayan şike soruşturması kapsamında yaşınılan sürecin kendilerini çok etkilediğini belirterek, "Öncelikle süreci anlatmak istiyorum. 3 Temmuz'da başlanan süreç hepimizi çok etkiledi. Kendimi yorgun ve bitkin hissediyorum. Benimle ilgili bir iftira sinsilesi oluşturuldu. Hocam Aykut Kocaman Haberleri'>Aykut Kocaman'a, camiaya, takıma, taraftara sıkıntı verdiysem özür dilerim." diye konuştu.

Aykut Kocaman Haberleri'>Aykut Kocaman'la yaşanan bir tartışmanın büyütüldüğünü de iddia eden Emre Belözoğlu, "Aykut Kocaman Haberleri'>Aykut Kocaman'dan tekrar özür diliyorum. Bana ulaşmış bir kadro dışı tebligatı yok. Ben buradayım. Benimle çalışmak isteyen olur, istemeyen olur; ancak futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum. Mukavelem bitmiş gibi davranmıyorum." şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi