Bismil ve çevre illerinde önemli projelerde yer alan Ekiciler Hafriyat firması, bölgenin büyük inşaat firmalarının hafriyat ve nakliyat işlerini yapmış ve yapmaya devam etmektedir. 

Bismil’de birçok büyük inşaat firmalarının hafriyat alt yapı, kazı dolgu işlerinde güvenerek tercih ettiği Ekiciler hafriyat Şirket Müdürü Yasin Ekici, krize rağmen yeni alınan araç parkuru ile hizmet kalitesini arttırıp uyguladığı uygun fiyat politikası ile Bismil’in gözde hafriyat firması oldu. 

Yasin Ekici” İlçede kazı dolgu işlerinde akla ilk gelen biziz”
“İşini severek yapıyorsanız her başarıyı elde edersiniz” diyen EKİCİLER Hafriyat şirket müdürü Yasin Ekici dünden bugüne iş hayatında hafriyat konusunda ilçede söz sahibi olmaya devam ediyor. İlçemizde hafriyat alt yapı, kazı dolgu işlerinde akla ilk gelen adres olan EKİCİLER hafriyatın bu noktaya gelmesinde altın kuralın işini sevmek ve en üst düzeyde güvenlik önlemlerini almak olduğunu ifade eden Yasin Ekici, EKİCİLER hafriyatın kuruluşundan inşaat ve hafriyat sektörüne, önemli başarılara imza atmıştır. 

Yasin Ekici” Müşteri Memnuniyeti Üste Seviyededir”
EKİCİLER Hafriyat, Bismil ve çevre illerinde önemli alt ve üst yapı işleri, hafriyat, kazı ve dolgu işlerini profesyonel ekibi ile yürüttüğünü belirten Şirket Müdürü Ekici, “Geniş bir nakliye grubuna da sahip olan Ekici hafriyat, aldığı işleri zamanında yapıp teslim ederek müşteri memnuniyetini üst seviyelerde tutmaktadır. Ayrıca İş hacmimizi genişletip Bismil ve il dışında inşaat işleri, fabrika altyapıları ve çevre düzenlemeleri ile adımızı duyurmaya devam ediyoruz” dedi.

60-005.jpg

Editör: Haber Merkezi