Bismil İlçesi başta olmak üzere Diyarbakır çevresinde çeşitli büyük inşaat firmalarında özveri ile çalıştığını belirten Ekici, Diyarbakır ve Batman çevre illerinde de büyük hafriyat işlerinde imza attığını söyledi. 

Ekici” Çevre İllerimizde de Hizmet Veriyoruz”
Firmamız bünyesinde vinç iş makinaları kum çakıl, kazı ve dolgu işlerinde öncelikli firma olduğunu belirten Ekiciler hafriyat şirketin sahibi Rıdvan Ekici, "Biz bölgede inşaat ve hafriyat sektöründe öncü firma olduğunu belirterek Bismil başta olmak üzere Diyarbakır, Batman ve Mardin illerine de hizmet veriyoruz" dedi.

Ekici “Piyasada Öncü Firmayız “
Hafriyat alanında geniş bir makine parkına sahip olduğunu belirten Ekiciler Hafriyat firması sahibi Rıdvan Ekici,” Firmamız geniş bir makine parkına sahip, işini bilen, eğitimli, deneyimli, birikimli insan kaynağı ve teknik personel ile yoluna devam ediyoruz. Bu sektörde yaptığımız işlerde göstermiş olduğumuz özveri ve aldığımız sorumluluklar sayesinde ki olumlu neticeler sonucu kısa süre zarfında istikrarlı ve emin adımlarla piyasa içerisindeki konumumuzu çok iyi yerlere getirmiş bulunmaktayız. Firma olarak Bismil’de yer almaktayız. Gerek Diyarbakır ve diğer ilçeleri gerekse Çevre iller ve ilçelerinde birçok büyük ve ciddi işlerin altına imza atmakla beraber piyasada söz sahibi olan birçok firma ile çalışmaktayız. Sürdürülebilirlik ve devamlılık ilkesini benimseyen bir yapı ile işimizi en iyi şekilde yapmayı hedefleyen, öncelikli olarak da güven inşa eden bir firma olarak işlerimize devam etmekteyiz” dedi.

2-134.jpg3-129.jpg4-086.jpg5-057.jpg

Editör: Haber Merkezi