İŞKUR ortaklığında gerçekleştirilen, DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, Başkan Yardımcısı Metin Aslan ve İŞKUR Şube Müdürü Cengiz Çelebi'nin katıldığı 24. Dönem Girişimcilik Eğitimleri bilgilendirme toplantısında konuşan DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, girişimcilik adaylarına iş hayatına adım atacakları yeni döneme dair başarılar diledi.

2016 yılı başında DTSO olarak 600 girişimciye sertifika vermeyi hedeflediklerini belirten Sayar, şimdiye kadar 300 girişimciye eğitim verildiğini ve bu yeni programla da Ağustos ayına kadar 600 girişimci adayına sertifika verileceğini müjdeledi.

SAYAR;"TAAHHÜT ETMİŞ OLDUĞUMUZ HEDEFLERİ YERİNE GETİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ"

DTSO olarak vermiş oldukları sözü bu eğitim çerçevesinde arttırarak yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Sayar, önceki dönemlerde de özellikle Sur içinde yaşanan olaylar sebebiyle sur içinden gelen başvurulara pozitif ayrımcılık yaptıklarını sözlerine ekledi.

SAYAR;"ERGANİ, SİLVAN VE BİSMİL'DE DE GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLECEK"

İlk defa ilçelerde de Bismil, Ergani ve Silvan olmak üzere 100'er adaya da kurs vermeyi hedeflediklerini belirten Sayar, bu uygulamayla da ilçelerde ikamet eden girişimci adaylarına hizmet vermeyi amaçladıklarını dile getirdi. Alınan belgenin girişimci adaylarının iş hayatına başlamak için önemli bir adım olacağını söyleyen Sayar, iyi planlama ve rasyonel çalışma yapıldığı taktirde başarının kaçınılmaz olduğunu sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi