BİSMİL HABER GAZETESİNİ ZİYARET ETTİ.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Abdülkadir Karavil ve ekibi, ilçemizdeki esnafları ziyaretlerde bulundu.

Bismil Haber Gazetesi Kurucusu Musa Çelebi ise, Ziyaret için Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Abdülkadir Karavil’e teşekkür etti.

 SARI LİSTEDE ADAY

DTSO seçimde sarı listeden yer alan Abdülkadir Karavil, seçim çalışmaları kapsamında Bismil ilçesini ziyaret edip esnafa projelerini anlattı.

Karavil, ilçedeki esnaflarla bir araya gelip 14 Nisan’da yapılacak seçimler için destek istedi.

Ekonomide Diyarbakır'ın önünü açacağını ifade eden Karavil, Biz ticari kimliğimizle varız. Diyarbakır'a 40 yıldır karavil olarak yatırım yapıyoruz. Ticareti iyi biliyoruz. Ekonomi bizim işimiz. 40 yıllık bilgi ve tecrübemi Diyarbakır için harcamak amacıyla yola çıktık. Amacımız Diyarbakır’ın ekonomisini canlandırmak ve istihdam alanı açmaktır. Bunu başarabilecek bilgi ve tecrübeye sahibiz.dedi.

Diyarbakır'da büyük yatırıma sahip olan aynı zamanda Ceylan Karavil park kurucularından Karavil Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Karavil, Diyarbakır'ın ekonomik kalkınmasını sağlayacak ekip ve ruha sahip olduklarını kaydetti. Diyarbakır'ın ticari alanını geliştirerek, ekonomik kalkınmasını hızlandırmak için Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) başkanlığına aday olduklarını kaydeden Karavil, "Sahip olduğumuz birikimi ve tecrübemizi kentin geleceğine harcamak istiyoruz. Bunun için de DTSO başkanlığına aday oldum. İlk etapta Diyarbakır için plaka sayımız olan 21 adet proje hazırladık. Listemiz 'Sarı', sloganımız da 'Omuz Omuza' şeklindedir" dedi.

Bütün yatırımlarımızı Diyarbakır'a yaptıklarını altını çizen Karavil, Herkes bu kenti terk ederken biz burada kaldık ve yatırımlarımızı sürdürdük. Yatırımlarımıza devam edeceğiz. Bütün hayalimiz Diyarbakır'ın ekonomisini canlandırmak ve istihdam alanı oluşturmaktır. İstihdam alanı yaratılınca mutlu oluyoruz. Diyarbakır organize sanayi bölgesinde 3.5 yılda büyük başarılara imza attık. OSB nin çehresini değiştirdik. Modern, çalışabilir bir ortam oluşturuldu. 2 bin kişinin çalıştığı OSB de 3.5 yılda çalışan sayısını 7 bine çıkardık.

BİSMİL’DE ORGANİZE SANAYİ KURULMASI İÇİN DESTEKLERDE BULUNACAĞIZ.

Bismil'e de bir OSB kurulması amacıyla çalışmalara başlayacağını ifade eden Abdulkadir Karavil, Bizim Antep, Maraş ve Kayseri’den neyimiz eksik. Neden bizde buraları gibi kalkınmayalım. Bizim en büyük eksiğimiz işin layık olana verilmemesidir. İşi layık olana verelim. Biz ticaret ve sanayi de iyiyiz. Ekonomiyi iyi biliyoruz.

Abdulkadir Karavil, Sloganımız OMUZ OMUZA. Ticaret ve sanayi odasında da başarılı olmak için iyi bir oy oranıyla seçimi kazanmamız lazım. Elimiz güçlü olsun ki hedeflerimizi gerçekleştirebilelim. Benim koltuk gibi bir derdim yok. Koltuğumda var Allah'a şükür param da. Benim tek derdim bu kentin kalkınması için çalışmaktır. Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi